Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon miért támogatja...

Magyarországon miért támogatja a többség az egykulcsos adót?

Figyelt kérdés

Rettentően pszcihopata dolog az hogy a bruttó 130 ezres bérből ugyanannyi % jön le mint a 600 ezres informatikus fizetésből.

Miért?

Azért mert a takarító nem tehet róla hogy az ő szakmája nem slágerszakma és éppen a szarabbul fizetők közé tartozik.

Ahogy az informatikusnak is maximum szerencséje hogy éppen slágerszakmája van.

Ezért igazságtalan az egykulcsos adó.

Széthúzza a társadalmat, a szegényeket lenyomja, a jövedelmi különbségek nőnek, a vagyoni különbségek nőnek.

Mi ebben a jó?

Nem véletlenül van az ÖSSZES nyugati országban progresszív adó.

Aki jól keres, meg aki nagyon jól keres, az többet adózik.

Ez pedig így igazságos, ilyen egy igazi szolidáris társadalom.

Vagy pszichopata nép a magyar és élvezi hogy a takarítónő nyomorog a sok elvonás miatt elsősorban?

2017. ápr. 4. 11:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
47%
Minden nézőpont kérdése. Ti azt mondjátok aki többet keres annak többet kell adózni, szerintetek ez igazságos. Szerintem meg ez egyáltalán nem igazságos. Amúgy meg mindig azok lázonganak ezen nyilván aki szarul keres és ugye egyből ki akar bszni azzal akinek picit jobban megy jó magyar szokásból. Lehet lepontozgatni de ostobák vagytok nagyon.
2017. ápr. 4. 13:25
 12/36 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meg az nem igazságos,hogy valaki 8 órában 10szer annyit keres,mint más.

Ha már ilyen a rendszer adózzon is többet,nem azért,mert igazságos,hanem azért,mert úgy működőképesebb,jobb a társadalom egészének.

2017. ápr. 4. 13:28
 13/36 Alain Delon ***** válasza:
0%
9: Vegyél magadnak egy biztonságos széket.
2017. ápr. 4. 13:30
 14/36 anonim ***** válasza:
51%
De most kajak ezt nyomjátok, hogy aki jól keres az mind csak szemétláda ember aki valójában semmit nem tett le az asztalra, aki meg szarul keres az meg kizárólag tisztességes, keményen dolgozó kizsákmányolt ember lehet? Miről beszéltek de tényleg? Mesefilmben éltek
2017. ápr. 4. 13:30
 15/36 anonim ***** válasza:
22%

Ez nem kib-szás,az egykulcsos adóval rengeteg kiesett az államháztartásból,így rengeteg új adót kellett bevezetni helyette.

Értem én,hogy jobb a habzsidőzsi,csak fel kellene fogni,hogy rajtad kívül még él 5-6 millió másik ember is az országban,aki megélni is alig bír..

2017. ápr. 4. 13:31
 16/36 anonim ***** válasza:
42%

"Amúgy meg mindig azok lázonganak ezen nyilván aki szarul keres és ugye egyből ki akar bszni azzal akinek picit jobban megy jó magyar szokásból. Lehet lepontozgatni de ostobák vagytok nagyon."

Amúgy meg jellemzően ez nem igaz! Ha az volna, akkor nem találnál annyi "prolit", aki támogatja az egykulcsos adót. Az egyszerű embernek épp azt tudod beadni, hogy ez az igazságos, hogy mindenki amennyit dolgozik, annyit adózik, kicsit még olyan kádárias beütése is van, hogy a jómunkásember többet kap mint a mocskos KMK-s.

Csak ugye, ez nem ilyen egyszerű. A többkulcsos adó nem azért jó, mert "megfingatja" a gazdagot, van nagyon sok pozitívuma, de nem ezért jobb az egykulcsosnál! Azt meg, hogy ki ostoba, hát szerintem az, aki benyalja ezt a kádárproli "el akarják venni magyaros irigységből"blablát.

2017. ápr. 4. 13:36
 17/36 anonim ***** válasza:
61%
De a ti logikátok szerint pusztán azért kéne a szívsebész lajosbácsinak többet adózni, mert többre vitte az életben, mint a géza aki csak wc-t pucol. Az már nem számít, hogy lehet azért pucol wc-t mert egy szar alkoholista, akit soha semmi nem érdekelt a másik meg lehet azért keres sokat mert benne van 20 évnyi kemény munkája. A világ nem fekete és fehér. Én nem azt mondom, hogy ez a mostani egy ideálid adórendszer de az érveitek egy rakás kulát bem érnek.
2017. ápr. 4. 13:36
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

"Értem én,hogy jobb a habzsidőzsi,csak fel kellene fogni,hogy rajtad kívül még él 5-6 millió másik ember is az országban,aki megélni is alig bír..."

Még jó, hogy ők a nemzethy érzelműek, akik szerint a magyar társadalom az első és nekünk, magyaroknak segítenünk kell egymást.

2017. ápr. 4. 13:38
 19/36 anonim ***** válasza:
6%

Hát igen,nagyon gáz,hogy ennyivel elintézi,hogy "irigységből,meg minden magyar ilyen":D

Ennyire hülyének nézni mindenkit,sértő.

Hidd el,ha sokan megtudnának élni,a kutyát nem érdekelne,hogy a "sokat tett" gazdag mire veri el a pénzét.

De valamiért nem ez a helyzet.

2017. ápr. 4. 13:38
 20/36 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok se fideszes se gazdag. Csak leírtam, hogy önmagában ez a gondolatmenet, hogy "te többet keresel nálam, akkor fizess többet azonnal rohadjálmeg mert az az igazságos" rohadt nagy hülyeség.
2017. ápr. 4. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!