Szerintetek melyik társadalmi csoportból kerülnek ki ezek az emberek?
Figyelt kérdés
A linken a hsz-eket érdemes elolvasni...
Miért van az hogy én soha nem találkozok ilyen "legalja cigányokkal" ? Sőt még nem is láttam.
Nem rasszista kérdés nem kell azonnal törölni.
2017. márc. 30. 20:09
1/10 A kérdező kommentje:
Még annyit írnék, hogy ezzel csak a saját fajtájukat gyalázzák.
2017. márc. 30. 20:10
2/10 anonim válasza:
Ha akarod bemutatok neked egy párat
3/10 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt próbált meg késsel kirabolni egy cigány a nyílt utcán. Azt mondta hogy belémszúrja ha nem adom neki oda a pénzemet és egyéb értéktárgyaimat.
Mivel nem volt nálam semmi ezért békén hagyott és mentem tovább.
Azóta sincs semmilyen ellenérzésem irántuk, mert felfogtam hogy ez egy nyomorult senkiházi rabló volt, aki szégyent hoz a cigányokra és az emberi fajra.
4/10 A kérdező kommentje:
A kérdés a hsz-eket író emberekről szólt, mert ők még így is undorítóbbak. (szerintem)
2017. márc. 30. 21:32
5/10 anonim válasza:
Kérdezz egyértelműbben. Egyébként nem találkoztál még igénytelen mosdatlan emberrel? Büdös ha cigány ha nem
6/10 anonim válasza:
A legalja embereket hívom cigányoknak függetlenül attól, hogy milyen színű a bőre és milyen családból származik.
7/10 A kérdező kommentje:
Látod utolsó? a Cigány egy népcsoport (elvileg) és nem 1 jelző.
2017. márc. 30. 22:51
8/10 anonim válasza:
Most mit kellene ebből leszűrni konkrétan?
9/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy a szelsojobbos ember a legprimitívebb állatfaj magyarországon.
2017. márc. 31. 12:35
10/10 anonim válasza:
Ja, akkor nem is akik loptak a boltból pl.? (Az van a linkedben nem?)
Szerintem sokan tudnának neked primitívebbeket is mutatni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!