Március 15. én várható valamilyen népfelkelés/puccs Budapesten?
Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 20:37
4/16 anonim válasza:
Mert te kezdenéd vagy várnál másokra?
5/16 anonim válasza:
A nép fel fog kelni, aztán rögtön vissza is fekszik majd, mikor rájönnek, hogy szünnap van. Puccs nem várható, puncs esetleg a céges bulikon.
6/16 anonim válasza:
Aki lepontozta a "nem" válaszomat az tud valamit?
Esetleg megosztaná velünk is?
7/16 Koplárovics Béci válasza:
Reggel 10-ig. Van ahol kicsit később.
8/16 anonim válasza:
Nem, csak fütyülős kokárdás véleménynyilvánítás lesz.
9/16 anonim válasza:
Persze, mint minden évben...
Kormánypárti "megemlékezés", ellentüntetés, ellenzéki "megemlékezések". Ennyi lesz várható.
Azért tettem idézőjelbe a megemlékezést, mert ezek nem azok. Egyik sem arról szól, hogy mit tettek értünk őseink, hogy mi volt a célja '48-nak, hogy mit értek el, nem a hősökről emlékeznek meg, hanem önmagukat fényezik és a másikat sározzák a pártok. Évek óta aktuál politikáról szól a megemlékezés. Azaz sokkal inkább párt-szimpatizáns gyűlés, mintsem megemlékezés...
10/16 anonim válasza:
én mögyök oszt megpuncsozom március idusát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!