Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberalizmus és a nacionaliz...

A liberalizmus és a nacionalizmus ellentétek?

Figyelt kérdés

Az előbb valamelyik kérdésben erről vitatkoztak valakik.Úgy gondoltam, érdemes a témának csinálni egy topikot.

Mit gondoltok erről?

Véleményem szerint, a liberalizmus és a nacionalizmus ellentétek.

Az előbbi a multikulturalizmust támogatja és ellenzi az egy kultúrkörrel rendelkező nemzetállamokat.

Az utóbbi pedig homogén vagy nagyjából homogén nemzetállamok híve, ellenzi az idegen vallású csoportok (iszlám) bevándorlását, nem európai népen bevándorlását.

2017. márc. 5. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 21:01

Ebből nem lesz értelmes vita.

Kár!

2017. márc. 5. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Már ott megbukik, hogy a multikultinak semmi köze nincs a liberalizmushoz. Tanulj még egy kicsit.
2017. márc. 5. 21:06
 13/17 A kérdező kommentje:

"Már ott megbukik, hogy a multikultinak semmi köze nincs a liberalizmushoz."

Ebben biztos vagy?

Milyen ideológia tette lehetővé egyáltalán azt, hogy Európa területére költözzenek mondjuk Pakisztánból?

Annyit segítek, nem a nacionalizmus.

A liberális ideológia a multikulturalizmus alapja.

Máskülönben, a vendégmunkaerő rég haza lett volna küldve,hogyha már nincs rá szükség.Akkor meg különösen, hogyha valami bűnt követ el.

Milyen ideológia tette lehetővé, hogy nem európaiak is állampolgárságot kaphassanak egy európai országban?

2017. márc. 5. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlen, de sajnos sokan azt hiszik.

Én hazafinak tartom magam, szóval valamilyen mértékben nacionalista vagyok, de egyben liberális is. Utóbbit viszont nagyon sokan félreértik manapság. Emiatt jött létre a "neoliberalizmus", aminél kevesebb káros politikai eszme van.

2017. márc. 5. 21:22
 15/17 anonim válasza:
Erika Bergert mikor ejtették fejre?
2017. márc. 7. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Rossz végén fogta meg a bába és kicsúszott.
2017. márc. 7. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

"Milyen ideológia tette lehetővé egyáltalán azt, hogy Európa területére költözzenek mondjuk Pakisztánból?"

Kapitalizmus.

2017. márc. 7. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!