Hogy jelentsem?
Már az erős túlzás hogy rászoktatta.
19 évesen saját elhatározásból, és főként tapasztalat gyűjtésből én is elszívtam jó pár cigit, 2 évig használtam alkohol helyett, mert ha épp dolgozni mentem akkor szondánál megbuktam volna, de a cigivel sose volt lebukás veszély.
A srác egy akarat gyenge jellem, már most 17 évesen, ez olyan zsákutca mint alkoholistánál a depresszió leszokna, de ha van pénze, hozzájut, akkor azért csak megissza még ha okádik is tőle...
Nem a gyerek a hibás, neki a bevétel és vevőkör kell csak, így működik a piacgazdaság is, reklámokat nyomnak az ember elé hogy vigyék a termékeket. A baj az hogyha valakinek nincs önálló elképzelése és helyette döntenek, ergo berántják anyagilag.
Te feljelentést teszel, a szülők meg annak rendje módján meg tudják mindkét részről, a családotokban. Ez jobb lesz? Ennyi idősen, fogod tovább állsz, és keresel olyat akinek van jövőképe, és céltudatos.
Javaslom mielőtt bármit is tennél, állítsd választás elé hogy melyik utat választja, a lezüllést, vagy téged. De mérlegeld azt is hogy nagyon befolyásolható, azért lehet megvezetni
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!