Orbán Viktor miért b*zizta le Vonát? Fideszes vagyok és szeretem a polgári eszméket de ez sok!
Kérdező,ne haragudj,hogy kötözködök,de a Fidesz mindent képvisel,csak a "polgárokat" nem(azért idézőjelezek,mert a polgári eszmék egy gyűjtőfogalom,amibe rengeteg politikai irányzat tartozik kedve a liberalizmussal,így megkockáztatom,hogy nem ezt szetted volna mondani)
Elég csak megnézni,hogy milyen hadjáratok mennek a pedagógusok,a lázadó egészségügyesek,jogászok,művészek(pl aki a Nemzetiben játszik azt nem lehet megszólaltatni állami médiában),az ellenzéki média,és a civilek ellen.
Sőt,meg lehet nézni,hogy milyen tényferdítések mennek az állami tv-ben,nekem anyukám pedagógus,úgyhogy testközelből néztem végig,hogy mi ment az iskolákban,gyakorlatilag,amit a köztv elmondott az üggyel kapcsolatban az 90%-ban hazugság volt,és nem mellesleg ezekkel a hazugságokkal lettek ingerelve az emberek a tanárok ellen...
Eszmékről meg főleg nem beszélnék úgy,hogy Orbán mindig attól függően váltogatta a nézeteit liberálisra vagy konzervatívra,hogy melyik volt ellenzékben.
Elég azt megnézni,hogy ő Soros ösztöndíjjal tanult kint liberális filozófiát,itthon meg mit prédikál.
Egyébként,hogy a kérdésre is válaszoljak,már a tanároknál kifejtettem,hogy a Fidesz mit művel.Egyszerűen csak az eszközeit akkor éppen Vonán próbálták ki nem sima civileken,de a Fidesz egyre undorítóbb és egyre több ilyen húzása van,ezen nem kell meglepődni.
Az emberek gyűlöletére építenek,csak jó célpontot kell találni.
Sajnos ma ezzel lehet a legtöbb szavazót megnyerni.
Egyesek ezt "polgárinak" nevezik.
Én populistának hívom.
Lefogadom a fideszesek legalább fele nem is ért egyet azzal az értékrenddel,amit ők képviselnek,mármint a pártjuk,a lényeg,hogy a TÖBBSÉG szeresse őket.
A fideszben is vannak melegek,akiknek fontosabb a pénz,a saját megélhetésük,mint hogy bizonyos csoportokat felkaroljanak.
Jó taktikája van a fidesznek,de szerintem túlzottan elmentek egy olyan irányba,amivel nem sokáig lesznek hatalmon.
Túl magas a korrupció,de őket nem is érdekli az ország sorsa csak az,hogy még 4 évig ők irányítsanak.
Ha észreveszed folyton ugyanazok a témák.
Abortusz,melegek,bevándorlók,cigányok,folyton kell valami ellenségkép vagy téma,amiről csámcsoghatnak az emberek,közben meg dörzsölik a markukat.
Én csak pár éve követem jobban a politikai eseményeket,de azt vettem észre,hogy egy körforgás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!