Miért van az, hogy a CNN vezető hírként hozta, mikor László Petra egy migráns felé rúgott, miközben a veronai buszbalesetről gyakorlatilag be sem számotol?
Most érdekli őket a hazánkat érintő hírek vagy sem? /Azért a CNN-t írom mer az nézem a leggyakrabban./
A László Petra ügynek egy pozitív hozadéka volt a világ megtudta, hol van Röszke. ( megjegyzem és persze szégyenlem is, de korábban még én sem ismeretem ezt a szerb határ menti települést) :)
# 19/19 Időpont ma 21:12
"Előbbi esetben is, ha illegálisan próbál az ország területére lépni, pl. átvágja a kerítést."
Ekkor utóbbi esetben is... ha nem csak belémkötni akartál volna, értetted volna, hogy önmagában attól, hogy nincs papírja nem bűnöző. Én ugyanis erről beszéltem.
"Csak egy részük menekült, sok közülük a sima gazdasági bevándorló is."
Gazdasági bevándolást még problémásabb elvégezni papírok nélkül és/vagy rossz papírokkal. Úgyhogy a jó tanácsod inkább te fogadd meg:
"Nem akarlak sértegetni, mert tudom, hogy ezek az elvakult, téves megnyilatkozások tudatlanságodból/tapasztalatlanságodból adódnak, úgyhogy egyet tudok csak javasolni, mégpedig hogy nyisd ki a szemed és tájékozódj."
Mert látni, hogy az egész problémából semmit nem értesz. Plusz hazudsz, dehogynem akarsz te sértegetni. Csak épp nem sikerült. :-)
(Azt kiemelhetnéd, hogy melyik az elvakult, pláne a téves, de hát arra úgyis hiába várok...)
# 20/21 Időpont ma 21:18
Az ENSZ szerint meg az, amelyik területén biztosítható a független elbírására a menekültkérelmének. Csak szólok.
Látod? Ezért nem olyan egyszerű a probléma ahogy szinte majdnem minden párt lefesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!