Az önkormányzatnál tudnak segíteni munkát találni?
Baján lakom és fogalmam sincs mi az az önkormányzat!
Hol is van az pontosan?
Sajnos nincs választék a munkákból azt javasolták korábban hogy keressem fel az önkormányzatot.
Az összes munkaügyi befuccsolt hogy bárkinek is munkát találjon.
Na szóval, ha valóban dolgozni akarsz, elfelejted az önkormányzatot, és a munkaügyi központot!
Multikhoz adj be önéletrajzot, regisztrálj be állásközvetítő oldalakra!
A munkaügyi központ befuccsolt. Van a kékmadár az EFOP a Rehabosztály a álláskeresők klubja az álláskeresési tanácsadó Valami napra-forgó iroda, vidékiekkel is felvettem a kapcsolatot, hirdetem magam az összes bajai oldalon.... stb És nem találok munkát! 8-14 minden nap úton vagyok és kopogtatok a felsorolt helyekre a legtöbb helyen fejből tudják a telefonszámom az igazolvány számom! Kedves vagyok de látni hogy elegük van belőlem hogy minden nap ott vagyok. 5 hónapja keresek munkát teljesen eladósodtam!
Ezért gondoltam hogy az önkormányzat elé viszem a dolgot.
Nem akarok mást mint egy Bajai állást ahova busszal oda tudok érni kezdésre és bejelentett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!