Miért rajong, ujjon ennyi magyar Trump miatt?
Nézni akarják a beiktatást a TVben. Ok. De bulit csapni Budapesten azért, mert Trumpot beiktatják?
Miért törődnek ennyi az emberek a világ másik felén lévő elnökkel? Igen, a világ egyik legnagyobb hatalma kerül így Trumphoz..
De mi közünk nekünk ehhez? Mitől lesz jobb? Miért kell örülni neki? Úgy értem... ha a saját miniszterelnökünket iktatják be, akkor oké az ujjongás (mm aki kedveli ugye), de az USAé? Hol érint minket? Miben?
Mert ugyanolyan populista, dacos, önző hülye, mint orbánc. A magyar Trump-fanok meg mind Fidesz-fanok is egyben.
Csak majd nagyot fognak nézni, amikor egyszer épp azt veszik észre, hogy az USA dacos urának érdekei ütköznek majd Magyarország dacos urának érdekeivel és a nagy barátság szart se fog érni :D
Mondjuk az első pofont már megkapta, mert nem lett Viktorka meghívva a holnapi beiktatási ceremóniár :D
Én örülök hogy D. Trump lett az elnök.
A fidesz számomra a legjobb dolog, ami az országban most lehet, ha a fejlődésre gondolok.
Putyin pedig az egyik legnagyobb politikus, a földön, hatalmas országot irányít és nagyon jól csinálja.
Ha tudtam volna szállodai szobát foglalni,kimentem volna Washingtonba a holnapi elnöki beiktatásra.
De majdnem minden szálloda tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!