Ha lesz, akkor remélem olyan lesz, mint az USA, s Magyarországon is minden civil, még az elmebetegek is vásárolhatnak majd lőszert, meg fegyvert maguknak, mint az USA-ban. Akkor én is töltött stukkerrel járnék mindenhol, oszt lepuffantanék minden kötekedőt, olyan lehetne minden, mint a vadnyugaton.
Ha mindenki kaphatna pisztolyt Magyarországon is, akkor én szórakozni szeretnék a magyar rendőrökkel úgy, hogy egy lépcsőházban emeletről emeletre szaladnék előlük, s közben lőnék rájuk Desert Eagle-el, meg ordítanék rájuk, mint Cherry a zsarura az Another 48 hrs. című filmben. Ordítanám: Kinyírtad a bátyám mocskos disznó, szétlövöm a fejed te rohadt állat, s lőnék a zsarukra, ők meg lőnének rám, s jó ízűen nevetnék ezen.
2017. jan. 16. 21:14
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosítok a kifejezésen: politikai szerkezete, tagállamok közötti viszony hasonló lesz az amerikaihoz?
2017. jan. 16. 21:34
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehetne hasonló. De ez egyébként egy viszonylag egyedi dolog lenne, mert államok egyesülésére volt már példa, de ott többnyire ugyanahhoz a nemzetiséghez tartozónak vallották magukat az emberek, Európa meg nem egységes ebből a szempontból. Szóval ezzel valami újat kellene megteremteni, ami nem kivitelezhetetlen, de valószínűleg nem 1-2 év lesz, mire lezajlik. Most épp úgy állunk, hogy a nemzetállamokban törnek fel a nacionalisták, akik ilyesmit elvből elutasítanak, különösebb indokok nélkül.
2017. jan. 16. 21:58
6/7 anonim válasza:
Belátható időn belül nem, de bízok benne, hogy egyszer igen, és talán még megélem.
De ahogy előző írta, most éppen sajnos más irányba tartó folyamatoknak vagyunk tanúi.
2017. jan. 16. 22:53
7/7 anonim válasza:
Igen, az Európai Egyesült Államokat 5 éven belül létrehozza a magEurópa, ami lényegében a mai eurozónát jelenti. Ezzel kialakul a kétsebességes modell.
Sajnos ebből Magyarország kimarad és lemarad, hacsak addig nagyon össze nem szedjük magunkat gazdaságilag és politikai tekintetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!