Ha Hitler elmebeteg volt, hogy lehetnek követői?
"Hitler egy kiemelkedő politikus volt."
A balfácánsága, na az tényleg kiemelkedő volt :D
Azért kíváncsi lennék az itt válaszoló negatív emberek közül, hánynak sikerülne ugyan azt elérnie mint Hitlernek.
Szerintem egyiknek se:)
Mint valaki említette hogy csak irigyek...
"De miért ez a kitüntetett tisztelet? "
Mondjuk azért, mert feldúlta egész Európát?
"Hitler a saját népének akart jót és vélt vagy valós ellenségeivel szemben lépett fel."
Az lehet, de rosszul sült el a dolog. Németország kettészakadt, rengeteg német halt meg, a vége felé már ő is kívánatosnak tartotta népe halálát, mondván nem elég erősek. Az elég gyenge érv, hogy a háború áldozatokkal jár.. nem kötelező háborúzni!
"Sztálin a saját népét is irtotta válogatás nélkül. Sokkal több embert pusztított el, mint Hitler.
Akkor mégis miért Hitler a főgonosz?"
Azért, mert Sztálin a győztesekkel volt szövetségben. Ettől függetlenül nem menti fel Hitlert az, hogy Sztálin bűnös volt és több embert ölt meg, mint Hitler.
"Mert ő a kiválasztott népre emelt kezet."
Jól betanultad a propagandát :)
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-05-04 23:14
Sz@rul megy a trollkodás...
"hánynak sikerülne ugyan azt elérnie mint Hitlernek.
Szerintem egyiknek se:)
Mint valaki említette hogy csak irigyek...
"
Tehát hányan tudnánk háborúba taszítani a fél világot? nem sokan, de ez szerintem nem baj...
Bocs, de tömeggyilkosokra nem vagyok irigy.
03:16
"Azért kíváncsi lennék az itt válaszoló negatív emberek közül, hánynak sikerülne ugyan azt elérnie mint Hitlernek. "
Mit ért el Hitler? :D
Németország egyetlen hatalmas romhalmazzá vált 1945-re. Erre vagytok olyan büszkék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!