Jobbikosok, ti kiket fogadtok el, és kiket nem?
1,Mi az a tulajdonság,ami számotokra vonzó,és mi az,ami nem?
2,Mi az a nézet(ha lehet,akkor itt kicsit részletesebben vegyük a dolgokat,ne csak úgy,hogy libsi stb,hanem pl szabad gazdaság vagy annak elvetése stb.Esetleg ha tudtok hozhattok fel filozófusokat,gondolkodókat is.),ami számotokra vonzó és mi az,ami taszító?
3,Ti min változtatnátok a jelenlegi rendszeren és hogyan?
4,Mennyire fogadjátok el azt,hogy valaki muszlim vallású,fekete bőrű egyéb etnikai vagy vallási vagy egyéb kisebbséghez tartozó?-nyilván legálisan Magyarországon tartózkodó/magyar állampolgársággal rendelkező emberekre gondolok
5,Szerintetek a mai Jobbik,mint párt mennyire egyezik meg a ti jobboldali nézeteitekkel?
Szerintetek titeket képviselnek?
6,Mi a véleményetek a saját szavazótáborotokról?
1. Ha valaki normális az vonzó.
2. Vonzó gondolatok szabad áramlása. Nem vonzó a kötelező szemellenző.
3. Én megépíteném a Duna-Tisza-csatornát.
4. Elfogadom, ha ő is elfogad és tisztel engem és a gondolataimat.
5. Sok vonatkozásban megegyezik, sok vonatkozásban nem.
6. Sokan vannak.
en utalok mindent es mindenkit aki vagy ami nem szabvany Magyar.
Mindennek tokeletes egyformanak es ugyanolyannak kell lennie mert ez a valtozazossag irritalo!
1. Normális, józan ész szerinti gondolkodás, kritikus szemlélet.
2. A közösség érdekének előtérbe helyezése az egyén érdekével szemben.
3. Sok mindent, de a legfontosabbak: sokkal szigorúbb büntetési tételek, korrupció felszámolása, protekcionista gazdaságpolitika, szólás- és sajtószabadság, illetve ha nemcsak itthonról beszélünk, az EU-ban a tagállamok egyenlőként kezelése.
4. Elfogadom, amíg nem erőlteti rám a saját nézeteit semmilyen módon, és nem gyűlöl engem az eltérő származásom, vallásom, stb. miatt.
5. Eléggé elpuhult a Jobbik, de remélem, hogy csak a szavazatszerzés miatt, és ha esetleg kormányra kerülnének, visszatér a régi arcuk.
6. Vegyes. Vannak intelligens, tisztán gondolkodó emberek, és vannak, akik nem látnak tovább annál, hogy mocskos cigányok, mocskos zsidók - de persze az ő szavazatukra is szükség van.
". A közösség érdekének előtérbe helyezése az egyén érdekével szemben. "
Kommunizmus.
Egyébként a Jobbikosoknál úgy van ez hogy utálják a "libsiket", de annyira libsik amikor az asszonyt csalják három másik nővel, meg annyira is libsik hogy három biszex nővel csalják, persze akik közben egymással is vannak mivel ugyanazon alkalomról beszélünk.
A feketékkel sincs gondjuk ha például Naomi Cambellről van szó például vagy valami Bahamákon élő csajsziról.
Az "én tiszteletben tartom amíg ő is" típusú dumájuk meg olyan, mintha azt mondanák, hogy: "nincs gondom a zsidókkal amíg elfogadják hogy náci vagyok"
Muráti József, már bocs, de hülyeségeket írsz.
A kommunizmus is a közösséget helyezi előtérbe, de nem ez az egyetlen ilyen eszme, hanem pl. a nacionalizmus vagy a konzervativizmus is.
A libsiket nem utálom, sőt, az eredeti értelemben vett liberalizmust támogatom. A ma liberalizmusnak nevezett beteg eszmék viszont a történelem szemétdombjára valók.
Nincs gondom azokkal a feketékkel, sőt azokkal a cigányokkal sem, akik tudnak emberként viselkedni. Azokkal van gondom (bőrszíntől függetlenül), akik nem képesek erre, és sajnos az ilyenek elég nagy számban fordulnak elő a cigányok, a négerek vagy a muzulmán migránsok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!