Képesek lennétek a terroristák meg a gazdasági migránsok miatt cserbenhagyni azokat, akik háború elől menekülnek?
Igen, vagy nem?
Ne Magyarországban gondolkodjunk, mert az már megválaszolta a kérdést. Ti, személyesen, mit tartotok helyesnek, Európa szinten?
Nem kell konkrét terv, csak szándékkinyílvánítás: akartok/akarnátok a háborús menekülteknek segíteni?
(Háborús menekült = aki háborús/ veszélyesen elnyomó országból jön, nem gazdasági bevándorló, nem terrorista)
Ha alávetnének egy tesztnek, mondjuk. Közölnék velem, hogy bezárnak egy szobába, és a szobát meg kell osztanom másik 10 emberrel, akik közül 9 biztosan ártatlan menekült, és 1 lehetséges, hogy gyilkos terrorista. Nem teszik lehetővé, hogy a terrorista kilétét felfedezhessem. A választási lehetőségem az, hogy vagy mindegyiket beengedem, vagy egyiket sem. Mit választanék?
Hát én azt választanám, hogy egyiket sem engedem be.
Szerintem háborús menekülteket csak akkor fogadjunk be ha a háború súlytotta ország szárazföldön határos valamely Európai Uniós tagországgal.
Aki nem határos velünk, az legyen más problémája.
"Egy másik opció az, ha fogjuk a görög szigetvilágot és oda rakjuk le őket jó messzire a civilizációnktól. Ez ezért lenne egy fokkal jobb megoldás, mert így létre lehetne hozni egy csomó görög munkahelyet, ami aztán fel tudná szívni azt a rengeteg munkanélkülit, aki jelenleg az országukban van"
Én inkább Novaja Zemljába vinném őket a (Rasz)Putyinékhoz.
Oda a világító fák és égig érő fű közé
Talán. Menjenek a saját kultúrkörű országokba inkább!
Európa nem tudja a fél világot befogadni, mikor érti már meg a hozzád hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!