Nyugat-Európában valóban nahogy puhányak az emberek?
Figyelt kérdés
Sok felől hallom, hogy ott elég nagy lustálkodás és tejbetökösködés van.
Ez a jólétnek köszönhető?
2016. dec. 19. 13:17
11/14 anonim válasza:
Én egy szóval se írtam hogy hülyék. Szöveg értelmezési problémáid vannak?
12/14 anonim válasza:
Nagyon puhányak,annyira,hogy nyugaton még egy 40-es,50-es ember is konditermbe jár,még itthon már egy 30-as is sörbelet ereszt és éli a kemény proli életet:D
13/14 Lazy Lover válasza:
ha annyit keresnék én is el lennék kényelmesedve ott úgy van ha elromlik valami be megy a boltba és vesz újat itt meg a kakiból próbálnak várat építeni nézz meg 1 német 50 évest meg 1 magyar 50 évest
14/14 anonim válasza:
Sok tekintetben igen. Hozzászoktak a jóhoz, hozzászoktak a stabilitáshoz.
Mi magyarok mindig kicsit gyanakszunk, tartalékolunk, megoldjuk okosban, mert ahhoz szoktunk, hogy senkire nem számíthatunk, a mindenkori rendszer nemhogy nem segít, de gyakran ellenünk dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!