Milyen alakulat, rendvédelmi szerv ez? Itt Magyarországon.
Figyelt kérdés
A buszmegállóba láttam ilyeneket.Kb.olyan egyenruhájuk volt,mint a rendőröknek,csak full fekete minden.Meg olyan sapkájuk volt,mint az oroszoknak,ez a lefelé lógó.Igen keményen néztek ki.2016. dec. 16. 12:28
2/13 A kérdező kommentje:
Nem fényképeztem le őket.Fekete egyenruhába voltak.Kinek van Magyarországon fekete egyenruhája?
2016. dec. 16. 12:40
3/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy rendőrök lettek volna,legalábbis tudom,hogy ott 165 cm a magassághatár,az egyik ember meg kb velem egymagas vagy még alacsonyabb volt.Én vagyok 166 cm
2016. dec. 16. 12:44
4/13 anonim válasza:
Szerintem a TEK-re gondolsz.
Terror Elhárítási Központ.
5/13 anonim válasza:
vagy vki poénkodott :)
ismerek én is olyan elmebeteget aki azt játssza h ő biztonsági őr, nagyon komolyan öltözik mindig, műanyag bilinccsel stb, és amúgy tök komolyan megy és rendezkedik az egész városban. nem vicc! volt amikor még orvosi rendelőkbe is bement, és átültette az embereket, mert szerinte rossz helyen ültek (szabálytalanul)
szóval ki tudja ... :)
6/13 A kérdező kommentje:
TEK-esek csak így mászkálnának az utcán?
2016. dec. 16. 13:39
7/13 anonim válasza:
Én tudom! 24. Szomorú Szamuráj Black Taktikai Egysége volt.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Hopp, a pilotka félrement...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!