Tavaly Röszkén miért csinálták a fesztivált a migránsok?
Figyelt kérdés
Ugye tavaly láttam, hogy volt lent cirkusz, de nagyon nem foglalkoztam vele.
Most meg látom, hogy megy a sírás, mert 10 évet kapott.
Most mi baja volt meg minek dobálták a rendőröket?
2016. dec. 4. 11:01
11/17 anonim válasza:
Azt hiszel amit akarsz. Nekem volt ismerősöm a határnál az incidensnél és mondta hogy tudna kemény dolgokról mesélni de nem teheti mert az egész ügy 30 évre zárolva lett. Ez azért elég beszédes.
12/17 anonim válasza:
Nem használtak gumilövedéket, csak vízágyút és gáz sprét. Ezeket is csak akkor, amikor közvetlen támadás érte őket, illetve áttörték a kerítést.
13/17 anonim válasza:
11-es
Aha. Dehogy 30 évre, 500-ra. Meg az ott készült felvételeket is... Nézd meg a youtube-on:
https://www.youtube.com/results?search_query=r%C3%B6szke+att..
14/17 anonim válasza:
Minden féle képpen akkor járunk jól ha bejönnek a migránsok lássuk be a közlések szerint túlsokan vannak úgy se bírunk velük sajna bejönnek és végig csinálják majd úgy megismertségi becsemelés után állítanak más tájak felé a tömeges vándorlásokat megnézve sajna csak a megismert dolgok után tágultak a tömegek el és vissza tartani úgysem és sosem volt érdemes őket mert mindig csak a megismertség után mentek tovább el.
15/17 anonim válasza:
14-es
Ilyen hamar megtanultál magyar.
Még egy kicsit gyakorolj, mert nem értem.
Aleikum salam!
16/17 anonim válasza:
Lázadoztak, vandálkodtak, csak mert nem úgy sültek el a dolgok ahogy akarták volna, azaz illegálisan beslisszolni az országba, és az eu-ba is egyúttal. Aztán meg mentek volna németbe pl. dolgozni a sokdiplomás mérnökök, orvosok, informatikusok csak a "gonoszfasisztamagyarok" nem hagyták! :D (Irónia off.)
17/17 anonim válasza:
" Nekem volt ismerősöm a határnál az incidensnél és mondta hogy tudna kemény dolgokról mesélni de nem teheti mert az egész ügy 30 évre zárolva lett. Ez azért elég beszédes."
Persze, a szerb határőr haverod mi, vagy ez egy másik? :P Aki szerint a ruszkik is hordják a szerb-magyar határhoz a migrácsokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!