Szerinted érdemes válaszolni olyan politikai kérdésre, hogy mi a véleményed egyik vagy másik politikusról vagy arról amit csinált?
Válaszolni van értelme, a pontozást nézni nincs.
Sok gyökér, mind azt hiszi, hogy "lájk" gomb, csak azért mert hasonlít rá. Pedig közvetlenül mellé van írva, hogy "Hasznos számodra ez a válasz?". Attól, hogy egy válasz nekem nem tetszik, még lehet hasznos.
Nem baj, több örömük se legyen az életben (mondjuk szerintem nincs is)...
"Ha a válasz nem illik bele a libsi világrendbe akkor a libsik pontoznak le"
Ez alapján én nem is csodálom.
Már az első mondatoddal sértegetsz embereket,akkor mit vársz?
Én soha nem pontoztam még le senkit azért,mert összeszedett,forrásokkal bizonyítható választ írt.
Viszont aki elkezd libsizni vagy más módon szitkozódni úgy,hogy egyébként a kérdésre se válaszol vagy egyértelműen hülyeségeket ír(adatokat,tényeket hamisít,ferdít el)azt én is lepontozom.
Szerintem az a minimum,hogy megadod a tiszteletet a másiknak(én se nácizok le senkit)és nem írsz valótlanságot csak,hogy lehessen utálni valakit.
(nyilván ami nem inged ne vedd magadra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!