Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted érdemes válaszolni...

Szerinted érdemes válaszolni olyan politikai kérdésre, hogy mi a véleményed egyik vagy másik politikusról vagy arról amit csinált?

Figyelt kérdés
Ha a válasz nem illik bele a libsi világrendbe akkor a libsik pontoznak le, ha egyébb felfogásokba nem illik ekkor azért lesz lepontozás. Jó esetben 50 százalékos lesz a válasz megitélése. A fizetett trollok lepontozásairól ne is beszéljünk.

2016. nov. 27. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem minden kérdésre érdemes válaszolni, ha úgy érzed, hogy hozzá tudsz tenni valami értékeset. Azt meg le kell szrni, hogy ki hova pontoz. Ha azért írsz erre az oldalra, hogy magas %-od legyen, akkor valami komoly mentális problémád van.
2016. nov. 27. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Válaszolni van értelme, a pontozást nézni nincs.

Sok gyökér, mind azt hiszi, hogy "lájk" gomb, csak azért mert hasonlít rá. Pedig közvetlenül mellé van írva, hogy "Hasznos számodra ez a válasz?". Attól, hogy egy válasz nekem nem tetszik, még lehet hasznos.

Nem baj, több örömük se legyen az életben (mondjuk szerintem nincs is)...

2016. nov. 27. 20:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nincs mentális problémám. Csupán a trollkodás zavar. Mivél a kérdésemben olyan kérdésekre utaltam amelyekben a véleményemet kérik szubjektiv lehet bármely válasz. Például, Örülsz-e annak, hogy Trump nyert. Ez annyira szubjektiv mint az, hogy a szőkék vagy a barnák tetszenek. Persze lehet indokolni is de az sem sokat változtat azon, hogy kinek mi hasznos.
2016. nov. 27. 20:54
 4/12 A kérdező kommentje:
A mások oldala a dolognak, hogy ha egy komolyabb témában adok választ, mint például az informatika akkor a válaszomat lehet nem is veszik komolyan ha az áll alatta, hogy mondjuk 60 százalékban hasznos válaszokat adok.
2016. nov. 27. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Nincs értelme kérdező. Ha a jobboldalt élteted, a baloldal pontoz le és fordítva. Minden érvtől, logikától, érveléstől és hasznosságtól függetlenül.
2016. nov. 27. 20:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 27. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a válasz nem illik bele a libsi világrendbe akkor a libsik pontoznak le"

Ez alapján én nem is csodálom.

Már az első mondatoddal sértegetsz embereket,akkor mit vársz?

Én soha nem pontoztam még le senkit azért,mert összeszedett,forrásokkal bizonyítható választ írt.

Viszont aki elkezd libsizni vagy más módon szitkozódni úgy,hogy egyébként a kérdésre se válaszol vagy egyértelműen hülyeségeket ír(adatokat,tényeket hamisít,ferdít el)azt én is lepontozom.

Szerintem az a minimum,hogy megadod a tiszteletet a másiknak(én se nácizok le senkit)és nem írsz valótlanságot csak,hogy lehessen utálni valakit.

(nyilván ami nem inged ne vedd magadra)

2016. nov. 27. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előzőhöz, kimért, korrekt választ én se pontozok le, sőt, még fel is pontozhatom akkor is, ha nem értek épp vele egyet vagy olyan írja, akit amúgy megvetek.
2016. nov. 27. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Túl sok a liberális bértollnok ezért lehúzzák a válszokat. Vajon mennyit kapnak érte
2016. nov. 27. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sajnos semennyit, pedig szívesen elfogadnék érte pénzt... privátban lehet jelentkezni.
2016. nov. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!