Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyar kulturából tényleg...

Magyar kulturából tényleg csak ennyire telik?

Figyelt kérdés

Van ez a Sláger FM, egy sötétkék alapon neonsárga betükkel és csak szöveget tartalmazó óriásplakáttal reklámozza magát, amitől lentebb már nem is lehetne menni :D

A szlogen: változatos zenék mindennap vagy valami ilyesmi.

Na most a valóság az az, hogy Dune Buggy napi 3-4x lemegy.

De sorolom még mi megy napi szinten:

- tüzvarázsló

- moonlight shadow

- get to frace

- holnap hajnalig

- careless whisper

- i need a hero

ezek minden nap le vannak játszva, akár napi többször is.

Vagyis én nem tudom mit hallgat a szomszéd irodában a néni, de ezek a zenék minden áldott nap mennek és szinte csak ezek mennek.

2016. nov. 25. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a kormány meg az alap kék hátteren fehér betűkkel kampányolt, és még annyi változatosság sincs a mondanivalójában, mint amit itt felsoroltál:D
2016. nov. 25. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem a music FMnél tűnt fel, hogy ugyanazt a 40 dalt nyomatják egész nap... én nem tudom hogy lehet egy óránál tovább hallgatni...
2016. nov. 25. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem a magyar kultúra, ez a tulajdonos (és a stáb) kulturálatlansága. De ha pontosabb akarok lenni, pénzéhsége. Minél olcsóbban minél többet kaszálni. Tehetik, van rá igény.

Ha a tömeg nem hallgatná, nem létezne. Mit gondolsz, miért vannak a valóságshow-k, idétlen sorozatok? A tömeg azt hiszi, ilyen a valóság, magát képzeli a főhős helyébe, fogalma sincs, hogy a tizedére se képes. Pedig a főhős valójában egy nulla.

Nem a magyar kultúra ez barátom, hanem a tömeghülyítés eszköze, hogy erre figyelj, miközben a zsebet is kilopják a zsebedből.

2016. nov. 25. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vicc amugy hogy evente 1-2 uj zenehez megveszik a jogot, amugy 10 eve ugyanazok mennek, de az osszes csatornan. Es mar 10 eve is eleg "retro" szamoknak szamitottak.
2016. nov. 25. 15:36
 5/7 Lazy Lover ***** válasza:
itthon minden gagyi még a rádió adás is
2016. nov. 25. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért 1 rádió csatornából kár nagyvonalú következtetéseket levonni.
2016. nov. 25. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
A te kultúrának "kisgrófó" és társai lehetnek a mérvadóak.... :D
2016. nov. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!