Te lenézed azokat akik beintenek az országnak és inkább külföldön vállalnak munkát?
Egyáltalán nem nézem le őket.
Szerintem nagyon helyesen cselekednek.
Mindenkinek egy élete van,miért áldozná fel?
Ez egyedül az ország politikusainak a munkáját minősíti.
Nem, sajnos Magyarországon a mocsok kormány nem becsüli meg a kétkezi munkásokat (mondjuk másokat sem nagyon...) és ez nem úgy tűnik, mintha a közeljövőben változna, tehát bármennyire szereti valaki a hazáját, akkor is csak nagyon nehezen tud itthon boldogulni.
Aki viszont kimegy, és még kintről írogat, hogy "Orbanisztán egy putri" " retardáltak a magyarok" és hasonló szövegeket, na azt tiltanám ki az országból, aztán ha jönne haza felvágni a pénzével, bevágnák a sok migráns közé.
Én is közéjük tartozom.
Én itthon lakom,de kint dolgozom.
Nekem így a legjobb.
Majd, ha Magyarországon megkeresek 2100 eurót úgy, hogy nem vagyok középvezető menedzser, akkor majd dolgozok Magyarországon.Addig, marad Ausztria.
Nem. Én is külföldön vagyok bejelentve. Többet akar - többet vállal.
Én csak azokat nézem le, akik Londonban mosogatnak vagy Münchenben árulnak hamburgert és két hónap után már angolul, németül álmodnak, a gyerekük már nem is tud magyarul, ő nem is érezte magát igazi magyarnak, a magyar nép genetikailag alávaló stb. - de azért minden nap magyar fórumokon gyalázkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!