Ha írok e-mailt Soros Györgynek hogy meg szeretném dönteni a diktatórikus Fideszt rezsimet, akkor van rá esély hogy ad pénzt és fel tudom fegyverezni a budapesti munkásosztályt?
40-50 ezer fegyveres dühös munkásnak nem hiszem hogy neki merne menni se a rendőrség se a hadsereg.
Átvesszük a hatalmat és népi kormányt alakítunk, kiseprűzzük a korrupt pártokat, a normálisak (pl lmp) maradhatnak.
Van erre esély?
Persze azután megint 25 évig fizetjük a "háborús jóvátételt" csak most nem a SzU-nak.
"Átvesszük a hatalmat és népi kormányt alakítunk"
Volt már!
Az eredményét szerintem sokan ismerik.
Nem hiszem, hogy ismét kell "állami vállalat" élére 6 osztályos sztahanovista munkásvezető!
Meg 4 osztályos tsz. elnök akinek elő lehet írni a 3-5 éves tervben, hogy a koca 12 malacot fialjon.
1 hónapig kellene polgári engedetlenség, utána le kellene mondania ennek a lelkiismeretlen sz rokból álló bandának, és persze így nem is halna meg senki néhány f regért.
Egyébként én pedig most e-maileztek Hillarynak (még nem válaszolt)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!