Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajotok Donald Trumppal?

Mi a bajotok Donald Trumppal?

Figyelt kérdés

vegre egy elnok, aki nem egy tipikus politikus kinezetu akarki, aki csak igergetni tud, es tobbet ki sem lehet belole nezni.

Kiall (trump) a keresztenyekert, nem egy tulon tul tolerans ember, Hilarynel az hazasodna, aki akar.

Ha ugy tetszik, siman hozzamehetnel pl a kutyadhoz.

Van egy hatar, es pont az a jo Trumpba, hogy nem nez ki konzervativ elnoknek, de megis van nala egy hatar.

(Ha nem baj, nem ekezettel irok)

2016. nov. 9. 20:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tudom melyik kerul tobbe, de nem mindegy a kivitelezes. De nem komolynak szántam annyira ezt:D

Furcsa ez a lazadas nalunk, nem is ertem.

2016. nov. 9. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Parancsolj:

[link]

2016. nov. 9. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell ezt túlragozni!

Trump-al az a bajuk a ballibsiknek, hogy Orbán Viktor, Clintonnal szemben őt találta számunkra hasznosnak.

Ha O.V. Clintont támogatta volna, akkor most azzal gyűlölködnének.

Azok fröcsögnek most is, akik nem a magyaroknak szurkoltak az EB-n és akik a migránshordát is ránk szabadítanák, csakhogy O.V. bosszankodjon.

Ilyen egyszerű!

2016. nov. 9. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

#15-ös ne húzd már le a saját egyszerűségedre a politikát és mások véleményét. Trumppal nyilvánvaló gondok vannak és az általa megvetett ígérgetések sem állnak messze tőle. Az, hogy ezt Orbán nem látja az a saját problémája, attól még más hagy lássa azt amit ő nem és hagy formálja már meg a véleményét.. Ami véleményre általában a sületlen vak hit az ellen válasz mint itt nem pedig valamilyen érvelés.

Én inkább abban bízom, hogy a republikánus párt visszafogja Trumpot, és a komoly kérdésekről nem ő fog dönteni.

2016. nov. 9. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
14%

#16-os!

Bocsáss meg nekem, hogy a saját véleményemet írtam le és nem a tiédet!

"Hagy" lássam én így és "hagy" formáljam meg én is a saját véleményem!

Úgy látszik nektek nem elég Magyarország döntését piszkolni, most Amerikát is bírálni merészelitek, mert nem a szájízetek (Soros) szerint választ.

Persze, nektek az egész világ hülye, csak ti vagytok helikopter! :)

2016. nov. 9. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem a véleményed bíráltam, hanem azt, hogy az egyszerűségedre redukálod más véleményét.

Miszerint azért nem szeretik Trumpot, mert Orbán támogatja, ugyanakkor Orbánt utálják, ergo Trumpot is kell. Ez egy elég vérszegény szillogizmus.

"Merészelem" bírálni, mert egy "tekintélyt" nem lehet? Nem értelek.

Ezt a helikopteres szöveget hanyagold már légyszíves, nem vitába, érveléshez való. Csak a gyakorin ilyen elterjedt nagyon gyönge népbölcsesség.

2016. nov. 9. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező is csak hírből ismeri Trumpot úgy látom.

És a felesége nem "horvát", hanem szlovén származású. De "jó keresztényként" már 3 feleséget elfogyasztott.

Ezen kívül nincs programja, csak ígéretei, amit vagy betart...vagy nem. Nem lesz könnyű dolga, mert attól hogy ő elnök, a szenátus megakadályozhatja sok dologban. Főleg úgy hogy a Republikánusok egy része nem támogatja ott sem. Szép dolog hinni és ennyire optimistán látni mint a kérdező...de közel sem lesz minden szép, közel sem ilyen egyszerű, és ez politika! Sok érdek mentén. De érdekes hogy olyan lehet elnök aki évekig nem fizetett adót sem cégei után...

2016. nov. 9. 22:29
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem örülnék, ha a világ visszamenne 100 évet. Hogy csak a keresztény fehér férfiaknak lehessenek jogaik. Mert Trump egy buta módon rasszista, szexista (olyan elnök, akiről konkrét hangfelvételek kerültek elő arról, hogy neki mennyi joga van nőket taperolni?), homofób.

Azt meg hogy a melegek összeházasodhatnak egymással, ne mossuk már össze azzal, hogy vmi idióta a kutyájával akarna... van különbség a kettő között: az egyik esetben kölcsönösen akar megházasodni két szabad akarattal rendelkező ember... a másikban egy ember elvesz egy olyat, akinek/aminek nincs beleszólása a dologba (ugyanígy nem támogatna Hilary sem szerintem olyat, hogy vki egy 3éves gyereket vegyen el).

2016. nov. 10. 10:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem az én elnököm lesz, de véleményem azért van róla.
2016. nov. 10. 11:01
 20/20 anonim válasza:
31%
Éljen Trump!
2016. nov. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!