A feministák általában migránstámogatók?
Úgy vettem észre, hogy a legtöbb feminista támogatja a migrációt.
Érdekes, mert a beáramló kultúra olyan, ami a nőket semmibe nézi, nem kicsit.
Véleményem szerint a feministák a "liberális alomba" tartoznak és nem szeretnének belepiszkítani.Így, a véleményük ugyanaz a migrációtól:"JÖJJENEK"
Pedig, pont, hogy nekik kellene harcba hívni a nőket a migránspártiak ellen, hogy "héj, azok ott nőellenes kultúrát és vallási kisebbséget akarnak Európába hozni, tegyünk ellenük valamit"
Legalábbis, egy feminista nőt sem láttam volna, még, aki elutasította volna a migrációt.
Most, hogy menekültnek hazudva jön Európába vagy nem, az teljesen mindegy, a lényegen nem változtat.A lényeg, hogy itt lesz.
A másik, a kiállás.
A feministák elszeretettel harcolnak a kereszténység ellen.Nem egyszer volt már, hogy miséket zavartak meg.
De, a mecsetek ellen nem mernek akciózni.Fülüket, farkukat behúzták.Nem mernek akciózni ellenük.Miért is?Ja, mert rohadt gyávák.
Kérdető,nem vagy tisztában alap filozófiai fogalmakkal eleve előítéletesen vizsgálsz egy csoportot,meg se próbálod objektívan megnézni az érveket,megszólalásokat,lelki hátteret,nem követed figyelemmel az ezzel kapcsolatos megmozdulásokat/eseményeket és általánosítasz egy-kettő ember alapján.
Ha tényleg érdekelne a téma,akkor utánanéznél rendesen(nem úgy,hogy láttam pár cikket/videót,amit elém tolt a net),de láthatóan csak okos akarsz lenni és ehhez gyűjtesz támogatókat,aminek nem tudom mi értelme van,de szólok,hogy rossz úton haladsz.
"Igen bevándorláspárti a többségük. Én sem értem miért ez olyan mint amikor melegek tűntettek az iszlamofóbia ellen. ( ha valaki nem tudná az iszlám országokban pl.:Irán, szaud-arábia halálbüntetés jár a homoszexualitásért )Pont nekik kéne lenni a legnagyobb bvándorláselleneseknek."
Egyetértek.
Szerintem annyira oszlopos tagjai a liberális csapatnak, hogy, még akkor is migránspártiak maradnának, hogyha közben erőszakolnák őket az arabok.
Skandináv országok: indítsunk programokat a menekülteknek, hogy be tudjanak illeszkedni, megmutatjuk nekik, hogy ha itt akarnak tartózkodni (akár ideiglenesen), akkor alapvető Európai normákat kell követniük (pl. Nők jogai).
Magyarország: DÖGÖLJENEK MEG.
Igen, mivel most imádniuk kell a migrácsokat, és az sem számít, hogy a kedvenceik nem sokra tartják a nőket.
Meg nem is mernének nagyon kikezdeni velük, mert nem hagynák sokáig, hogy félmeztelenül vandálkodjanak mint egyes femináciknál divat. :)
Igazad van kérdező !
Hozzátenném, hogy a feministák többnyire lezbikusok.
#5 az igazság íme:
Finnország,Dánia,Svájc:ahogy mondtad
Svédország: Alkalmazkodjunk mi a migránsokhoz vegyük át a kultúrájukat és aki tenni mer a bűnözésük ellen fel őket ha bűnöznek hiszen aki megteszi az fasiszta
Magyarország:ne engedjük be őket
#5 az igazság íme:
Finnország,Dánia,Svájc:ahogy mondtad
Svédország: Alkalmazkodjunk mi a migránsokhoz vegyük át a kultúrájukat és aki tenni mer a bűnözésük ellen az fasiszta
Magyarország:ne engedjük be őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!