Aki nagy Trianon-revizionista, az megelégedne azzal, ha az 1941-44-es országhatárokat meghagyták volna nekünk?
Figyelt kérdés
Mai fejjel talán annyival kiegészítve, hogy Kárpátalján a ruszinok és Erdélyben a románok igen komoly autonómiát kaptak volna.
#világháború #Erdély #terület #Trianon #Felvidék #béke #Kárpátalja #békeszerződés #Délvidék #Versailles
2016. okt. 18. 16:16
21/25 anonim válasza:
'Csak a minimumról és a maximumról volt szó. Senki sem beszélt arról, hogy a kettő között hol húzódik a realitás, főleg ha '44 utánról beszélünk. :)'
Feltüntettél egy térképet a lehetséges maximummal -a Trianon előtti határokkal-, amit nem reálisan nézve sem tudnék elfogadni. Kizárólag ezt jeleztem.
22/25 anonim válasza:
De -mint említettem- a 41-44-es határok jöhetnének.
23/25 anonim válasza:
Ja, okés. Én el tudnám fogadni, mindkettőt.
24/25 anonim válasza:
Nagyon érdekelne, h azoknak, akik az összes reagálásom lenullázták, tul.képp mi jár a fejükben ilyenkor? :)
25/25 anonim válasza:
18-as: Akkor a románok ilyen módszerei miatt miért sírtok? Mondjuk az még nem is olyan rossz mont amit te írsz mert ők legalább nen telepítettek (általában), hanem kedvezményekk el "csalták oda" a románokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!