Ti is szartok a politikára?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 22:34
11/14 anonim válasza:
Magasról. Nagy ívben. Ha megtehetném, akkor a politikusok fejére egyenként, a szó legszorosabb értelmében is megtenném :)
13/14 anonim válasza:
Én a rasszista k....gökre szarok a legjobban.
Éljen az antifasizmus!
14/14 anonim válasza:
Engem különösebben nem foglalkoztat a kérdés. Nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, nem is tudok nagyjából semmit, és nem is vagyok rá kíváncsi. A politikával való foglalkozást egyfajta hobbinak gondolom, és azok, akiket ez érdekel, azzal indokolják, hogy foglalkozni kell vele, mert benne élünk. De miért is kellene olyannal foglalkozni, amibe nem tudunk beledszólni? Mert nem tudunk. A szavazás csak illúzió. Persze lehet politizálni, akinek jól esik, tegye. De a legtöbben csak saját magukat rombolják vele. Nem másra mutogatni kellene, hanem rájönni, hogy a saját problémáinkat csak mi magunk tudjuk megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!