Szerintetek ki okozta Daróci halálát?
Figyelt kérdés
szerintem Klaudia2010. ápr. 25. 15:10
11/23 BeerHunter válasza:
Hát nem tudom. De az apja azt mondta, hogy véresen kapta a ruhákat vissza. Felakasztástól hogy lesz véres? Bár szerencsére nem láttam ilyet élőben, de nem tudom elképzelni.
12/23 anonim válasza:
Daróczi apja az egy vén hülye, már nem komplett, nem kell komolyan venni.
13/23 BeerHunter válasza:
Legalább tett valamit. Ki akart emelkedni, és ezért keményen meg is küzdött. Jó lenne, ha minden cigány ezt a példáját követné.
14/23 anonim válasza:
csak győzikéék ne mert nem lesz kin röhögni
15/23 anonim válasza:
75%-nak én nem arra értettem, hogy ki volt, hanem arra, hogy meghalt.
Érted?
16/23 BeerHunter válasza:
"Hát nem tudom. De az apja azt mondta, hogy véresen kapta a ruhákat vissza. Felakasztástól hogy lesz véres? Bár szerencsére nem láttam ilyet élőben, de nem tudom elképzelni." -ezzel nekd válaszoltam
A másikkal a cigányosra.
18/23 anonim válasza:
Állítólag évek óta deprssziós volt. Politikai oka mi lehetett? Úgy értem mi az amiért egy magyar politikus a halált választja? Úgysem kap semmi bűntit bármit tett is. Klaudiával állítólag tökéletes volt a kapcsolata.
19/23 anonim válasza:
16:14 - Nem ő lenne az első magyar politikus, akiről úgy tudjuk, hogy öngyilkos lett (állítólag...).
20/23 anonim válasza:
16:17 Ja, hogy Te arra gondolsz, mikor vki úgy vet véget az életének, hogy 6 méterről hátbalövi magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!