Lehetek még tűzoltó?
Figyelt kérdés
Volt egy műtétem kb 1 évvel ezelött , kaptam 2 csavart a vállamba az orvos azt mondta még műtét előtt hogy ismét teljes életet élhetek és vissza mehetek sportolni na ez így is lett minden rendben van a műtét jól sikerült a vállam ismét a régi ! Az orvos írásba is adta hogy minden jó és minden rendben lett magyar származású külföldi doki műtött él sportolókat rak rendbe ! Szerintetek lehetek tűzoltó ?2016. okt. 9. 18:37
1/3 anonim válasza:
Lehetnél igen. Mint ahogy rendőr, katona is. Talán csak vadászpilóta, meg űrhajós nem lehetnél.
2/3 anonim válasza:
Hát, igen lehetsz, DE:
A csavarok még benned vannak? Az kizáró ok.
Semmilyen fém nem lehet a testedbe. Ha nincsenek akkor semmi akadálya.
Amikor az NKE-n alkalmasságiztam az egyik jelentkező előttem azért bukott meg az orvosin mert csavar volt a lábába egy korábbi baleset miatt.
Hogy másod fokon átengedték-e vagy átengednek-e azt nem tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen bennem vann a csavar !
2016. okt. 10. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!