Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett Hitler öngyilkos?

Miért lett Hitler öngyilkos?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 20:09
1 2
 11/16 Gyula1.0 ***** válasza:

Imádom a sommás véleményeket, mint pl: "marhaság"

Tájékozatlanság Ó! FBI akta linkkel tele van a net, bárki megnézheti az FBI hivatalos lapjain. Persze csak az aki tájékozódni akar, nem pedig az aki a tömegmédia által hagyja sodródni a gondolatait. Hát hiába, aki 30 évig azt hallotta, hogy öngyilkos lett a kis bajszos, az ilyenkor könnyen elutasítja az új tényeket. Ez a könnyű út a kollektív benyomásokra épülő társadalmunkban.

2016. okt. 3. 08:27
 12/16 Tom Benko ***** válasza:
@horex: Meneküléshez több erő kell, mint a harchoz... (Amúgy megemlíteném, hogy van nevem.)
2016. okt. 3. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert, megkapta a gázszámlát. :D
2016. okt. 3. 19:05
 14/16 horex ***** válasza:

Tisztelt Tom Benko!

Elnézést, de névre nehéz visszakeresni kinek kommentel bárki

2016. okt. 4. 08:19
 15/16 Tom Benko ***** válasza:
@horex: Ha általánosan válaszolsz, akkor incs mit visszakeresni, tehát nincs jelentősége a kommenthivatkozásnak, ha pedig konkrétan reagálsz egy komment valamelyik részletére, akkor azt célszerű beidézni, pont a keresgélés elkerülése miatt. És nekem kedvesebbnek tűnik, ha emberekre nem számként hivatkozunk.
2016. okt. 4. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy miért, és miért égette el, akarta eltüntetni a holttestét. Látta, hogy mit műveltek Mussolini holttestével, és ő életében még olcsón megúszta pl. a nürnbergiekhez és másokhoz képest, csak a holttestét gyalázták meg. Szerintem bölcs döntés volt. Na meg elmenekülni sem akart gyáván imádott Németországából. Bár én inkább ezt tettem volna, úgysem tehetett már semmit.
2016. okt. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!