Melyik országba érdemes egyedülálló anyaként egy gyermekkel új életet kezdeni?
Szerintem próbálj meg akkor angol nyelvű oldalakon is tájékozódni, hátha pontosabban leírnak dolgokat. Az a baj, hogy ami nem Európa és angol nyelvterület, az elég nehezen fogad be embereket, ha jól tudom. De nem lehetetlen megszerezni az állampolgárságot egyebet pl Amerikában sem. Esetleg a canadahun oldalon (www. és .com hiányzik az elejéről és a végéről, a gyk nem enged linkelni) keresgélhetnél, hátha akad valaki, aki segít. Illetve talán a nagykövetségen eligazítanak, hogy hogy működik pontosan ez a dolog. Azért bennük gondolom te is jobban bíznál, mint a mi ismereteinkben, legyenek egyesek esetében akármilyen pontosak is.
De szerintem egy - akár messzebbi, de - európai vagy eu-s országgal talán picit "könnyebb" lenne a dolgod, de majd a többiek kijavítanak.
"országban", nem?
Egyedülálló anyaként Mo-on előnyösebb helyzetben lennél, mint máshol. Egészségügy szempontjából is.
De ha már egész Európa sem jó;akkor jobb, ha végigpróbálod az Európán kívüli világot.
Biztos oka van, esetleg nem vagy európai fajta. Oda kéne menni, ahová tartozol. Az lesz a gyereknek a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!