Most minél több aranyat nyernek az olimpikonok, annál többet fizetnek nekik az adófizetők pénzén? Vagy ezt egy másik kasszából fizetik ki?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 23:04
1/40 anonim válasza:
Az olimpiai aranéremért ugyanaz jár,mint négy éve.Az persze nyilvánvaló,hogy minél több az aranyérem,annál magasabb a kifizetendő összeg.Ennek ellenére,bár nem vagyok fideszes,én szurkolok,hogy minél több olimpiai bajnokunk legyen.Ahogy az EB-n sem tudtam a futballválogatott ellen szurkolni.Én már csak ilyen vagyok.
2/40 anonim válasza:
a menekült olimpiai csapatnak ki fizeti?
3/40 A kérdező kommentje:
Senki, amit a magyarok kapnak az is csak a magyar állam saját ötletének szüleménye, nem törvényszerű, hogy az országuktól is kapnak pénzt.
2016. aug. 7. 23:22
4/40 anonim válasza:
#2:Na,ez jó kérdés.Bár nem hinném,hogy túl sok menekült fog dobogóra állni.A szereplésük költségeit meg,akár a NOB is bevállalhatja.
5/40 anonim válasza:
Magyar olimpiai bizottság kapja a pénzt és nem az államtól. Hanem az Olimpiát szervezőktől. Ők meg szponzorokból, államoktól és az összes ország olimpiai bizottság által össze dobott pénzből.
6/40 anonim válasza:
#3:Persze,nem törvényszerű,de azért sok más országban is "dívik",legfeljebb az összeg eltérő.
8/40 anonim válasza:
#5:Azért azt kétlem,hogy állami pénzek nem jutnak szerephez, amikor megállapítják az érmesek,helyezettek díjazását.Az olimpiai járadékról már nem is beszélve.
9/40 anonim válasza:
Persze hogy az államtól kapja. Kimástól kapná. Ha az olimpiai bizottságtól kapná, akkor a világon mindenhol ugyanannyit kapnának. De nem a Magyarok több pénzt kapnak, mint azz amerikaiak például.
10/40 anonim válasza:
szinte mindegy, hogy honnan fizetik. Megérdemlik és hajrá Magyarország! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!