Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki tamogatja...

Van itt valaki aki tamogatja a bevandorlast?

Figyelt kérdés
Mindenfele politikai elkotelezettseg nelkul kerdezem, kivancsi vagyok hogy gondolkodnak az emberek es hogy van e aki tamogatja.

2016. aug. 7. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én alapvetően nem vagyok a bevándorlás ellen.

De csak akkor támogatom, ha ez normális és rendezett formában történik.

Éves létszámok

Szabályok hogy ki jöhet (akár pontrendszer)

Utánkövetés (bevándorlás után ellenőrizni, hogy hogy él, miből, hogyan integrálódott, mennyire beszéli a nyelvet stb)

2016. aug. 8. 14:07
 12/13 anonim válasza:
Én pár hónapja még az első kommentelő ideológiájával értenék egyet. De igy hogy, történnek ezek a szörnyű terrorcselekmények, és ahogy hallhatjuk, az elkövetők nagyrésze nem most jött be. Ezek akik most csinálják a feszkót nyugaton, ezek második, harmadik generációs migránsok. Így abszolut nem támogatom.
2016. aug. 10. 01:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Inkább magyarokba menjen a pénz. Ez a mi országunk, szerintem abszurd, hogy bárki is idejöjjön aztán mi tanítsuk beszélni meg viselkedni, dolgozni stb... miközben vannak munkanélküli magyarok.
2016. nov. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!