Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed politikailag...

Mi a véleményed politikailag Billy, a kölyök ügyéről?

Figyelt kérdés

És szerinted politikailag milyen beállítottságú ember lehet az, aki számára példakép Billy?

Billy piti tolvajként kezdte, de nem sok mindent lopott el. Talán ártatlan embert sem ölt meg soha, nem volt olyan bandita, mint Jesse James és a többiek. Beállt dolgozni marhahajcsárként az egyik, tisztességes oldalhoz pont a lincoln megyei marhaháború idején, amikor főnökét meggyilkolta a rivális banda, ami egy nagy hatalmú maffia volt. Ezért megalapították páran a Regulátorokat, és megölték főnöke gyilkosait és a korrupt seriffet is. Ezután mindenki őket üldözte. Később a kormányzó megígérte, hogy amnesztiát kap, ha tanúskodik egy perben, de a maffia hatására a bíróság végül halálra ítélte. Azonban megszökött (megölte a két rá vigyázó őrt), de végül Pat Garrett seriff, egykori társa 21 éves korában orvul lelőtte. Pár éve gondolkodtak rajta, hogy poszthumusz kegyelmet adjanak neki, de végül nem adtak.

2016. aug. 2. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Billyrol teves kep el a legtobb ember fejeben, egyaltalan nem volt se bandita, se rablo, inkabb ez az igazsagoszto tipus. Szerintem nagyon hasonlit Djangora. Amugy szepen leirtad a tortenetet.
2016. aug. 2. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem a legtöbben így ismerik, abban a filmben is nagyon pozitív szereplő, amit láttam róla, mégse tekintik annyira pozitív hősnek. Ilyenek erkölcsileg az emberek. Szerintem hatalmas hős volt.
2016. aug. 2. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Kiket szokás példaképnek tekinteni?

Churchill

Roosevelt

Hannibál

Mind lelketlen gyilkosok. Hozzájuk képest a valós (vagy a feltételezett legrosszabb) Billy a kölyök is ártatlan bárányka

2016. okt. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!