Hány embernek kell még meghalnia a terrortámadások miatt?
# 20
Akkor csak valaki simán rád mondja, hogy látott Mekka felé imádkozni, meg valami Allahról beszéltél.
"Nekem nem úgy tűnik."
Akkor ugyan nezz mar szet a vilagban.
Tudod, nem csak europa letezik.
És mit érdekel engem, hogy mi van Európán kívül?
Egy rakás primitív ősember, akiket ti akartok ide beengedni, nem pedig én.
#21 Ez sem így ment a harmadik birodalomban. Aki tudta igazolni, hogy árja származású, azt nem bántották.
#24 És hogyan állapítod meg, hogy a menedékkérők közül ki az, aki az ISIS elől menekül, és ki az, aki az ISIS tagja?
" És hogyan állapítod meg, hogy a menedékkérők közül ki az, aki az ISIS elől menekül, és ki az, aki az ISIS tagja?"
Ez mindegy, mivel többnyire az itt élő IS szimpatizánsok, katonák hajtják végre a merényleteket. Másrészt azért vannak a hatóságok hogy ezt megállapítsák. Nem az én dolgom.
# 25
"Ez sem így ment a harmadik birodalomban. Aki tudta igazolni, hogy árja származású, azt nem bántották."
Magyarázhatod még, de azért gondolt végig: mivel igazolja valaki, hogy nem az iszlám híve? Mivel vallásszabadság van, akár én is mondhatom, hogy mától muszlim vagyok. Komolyan, a 21. században annak az igazolását hogy képzeled el, hogy ki milyen vallású? Egyáltalán milyen jelentősége van ennek?
Annyira beteg ötleteitek vannak, hogy az már fáj. De tényleg, annyira örülnék, mikor az arcotokra fagy a mosoly, mert kitoloncolnak benneteket valami mondvacsinált indokkal.
#26 És az itt élők, vagy az ő szüleik szerinted hogyan kerültek ide? Lepottyantak az égből, és pont ide estek?
#27 Nem(csak) a valláson múlik, hanem elsősorban a származáson. Európai származású ember tudtommal nincs az eddigi európai ISIS-terrorcselekmények elkövetői között. Sőt, pl. a malájok és az indonézek is jobbára muszlimok, mégis tudnak emberként viselkedni. A megoldás az lenne, hogy csak civilizált országokból érkező embereket engedünk be, a nem civilizált országokból származókat pedig hazaküldjük. Akkor is, ha generációk óta itt élnek. Nem engedhetjük meg, hogy még több európai vér folyjon.
"Ez mindegy, mivel többnyire az itt élő IS szimpatizánsok, katonák hajtják végre a merényleteket. Másrészt azért vannak a hatóságok hogy ezt megállapítsák. Nem az én dolgom."
Nem tudom hová figyeltél az elmúlt egy évben, de éppen azon akadtak ki páran, hogy a hatóságok európai szinten nem hajlandóak szűrni, ki menekült és ki szimpatizáns.
"És az itt élők, vagy az ő szüleik szerinted hogyan kerültek ide? Lepottyantak az égből, és pont ide estek? "
Ezzel az erővel mindenki bevándorló. Gondolj csak az USA-ra. 250 évvel ezelőtt még nem is volt ott egy fehér ember sem. Akkor most hogy legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!