Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért panaszkodik itt olyan...

Miért panaszkodik itt olyan sok ember a jövedelmére, amikor az átlagjövedelem közel 250k?

Figyelt kérdés

[link]

IT-szektorban vagyok, nálunk általában az átlag inkább 300-350, a környezetemben nem sok ember keres 250 alatt. Nem vagyok Fidesz-szavazó, de ami a gazdaságot jelenti, nincs velük semmi bajom, élhető, amit csinálnak.

2016. júl. 6. 09:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
17%

Főleg olyanok panaszkodnak a kevés fizetésre,akiknek csak a 8 általánosuk van meg. :DDDDDDDD Van ám plusz munka is,gyerekek4 Apukám 8 általánossal keres 240 ezret,mert vállal el pluszmunkát. Én logisztikus vagyok,de még így se elég a pénzem,ezért szerelek gépeket is. Így már nem is olyan rossz a helyzet. Rezsim 60k kaja 40k, lekell adnom havonta 30 ezret a szüleimnek. Mégis marad 80 ezrem..

A lustaság miatt van itt Magyarország, és az átlag ember is..

2016. júl. 6. 10:32
 12/28 A kérdező kommentje:

Nincs nagy baráti köröm, kicsit olyan aszociális ember vagyok, de a gimis osztálytársam, aki végül nem érettségizett le, most pincér Pesten -nem Ausztriában-, és 180 a bruttója. Miről beszélünk akkor?

A tehetetlenek meg vessenek magukra, nem picsogni kell, hanem kitanulni egy szakmát -és akkor nem leszel közmunkás!

2016. júl. 6. 10:35
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

jaj, kérdező, fölényes vagy, és sötét. Nem jól látod a dolgokat. Most van 1 db ismerősöd, aki nem tanult és mégis jól keres - abból magasröptű értekezést szülsz itt az emberi létről és a boldogulásról. De leszel majd 45 éves -és elveszítve az állásodat látod, hogy nem vesznek fel sehova - noha a nyugdíjig még van 20 évecskéd. Meg a többi, amit most kényelmes helyzetedben nem látsz.

Próbálj meg emberré válni.

2016. júl. 6. 10:40
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon 10 emberből 2 keres 300-350 ezret, a többi 8 pedig 80-110 ezret. Az 52 ezres meg a 6-800 ezres fizetésekről pedig ne is beszéljünk. Feldughatod magadnak jó mélyre az átlagodat megmondókapitány.
2016. júl. 6. 10:45
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

"180 a bruttója. Miről beszélünk akkor?"

Arról, hogy a 180 bruttó elég kevés ahhoz, hogy abból egy életet megalapozz. Ház, autó, fenntartási és eltartási költségek, meg azért maradjon másra is - ha nincs gyereke, akkor csak 120 ezret kap havonta minderre.

2016. júl. 6. 10:56
 16/28 Alain Delon ***** válasza:
100%
Szerintem menj emberek közé, ne a statisztikákat bújd.
2016. júl. 6. 11:09
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha az átlag 250, akkor abból az következik, hogy egy csomóan vannak az alatt. Jóval.
2016. júl. 6. 11:09
 18/28 Alain Delon ***** válasza:
81%
11: Aranyos dolog ez a pluszmunka. Van egy főmunkád meg egy pluszmunkád. Mikor élsz?
2016. júl. 6. 11:10
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Élni? az mi?
2016. júl. 6. 11:19
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

Azért az kicsit erős, hogy állítólag IT-s és azt sem tudja, hogy mi a különbség átlag és medián meg bruttó és nettó közt.

"Nem vagyok Fidesz-szavazó, de ami a gazdaságot jelenti, nincs velük semmi bajom, élhető, amit csinálnak."

Ezt meg el is kéne hinnünk? Ez annyira átlátszó fidesz nyalogatás, hogy mindenki, akinek van egy kis esze -tehát nem jól kereső "ittes"- az éstreveszi.

Bár kehet, hogy nem Ittes, hanem ittas vagyok, akkor még meg is érteném...

2016. júl. 6. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!