Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Téged irritál a külföldön...

Téged irritál a külföldön dolgozó magyarok rongyrázása Magyarországon?

Figyelt kérdés
tehát amikor a 15-20 éves audikkal megérkeznek Nagykanizsára és megy a dudálgatás meg az éttermekben hangosan beszélnek arról hogy mennyit kerestek éppen a múlt hónapban Ausztriában meg Németországban.
2016. jún. 29. 06:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%
Én nem tapasztaltam ilyet, pedig nagykanizsai vagyok. Magam is külföldön dolgozom, ismerőseim nagy része szintén, de nem viselkedünk így. Nem tudom te hol látsz ilyet. Szerintem szimplán csak irigykedsz, mert nekünk van munkánk, neked meg még a mekis állás sem jön össze, inkább otthon fekszel és várod a segélyt, és alkoholizálsz.
2016. jún. 29. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem viselkedünk így"

De mindenki irigy aki ezt látja..persze fel sem merül hogy talan te vagy szemellenzős..pont így viselkedsz te is!

2016. júl. 2. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Erika Berger, na miért lett lepontozva az igazság?
2016. júl. 3. 03:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert határozott véleménye van olyan dolgokról, amivel sokan nem értenek egyet (köztük én se), és ha a nevét meglátják szegénynek, automatikusan lepontozzák a válasza elolvasása nélkül.
2016. júl. 3. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!