Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Brexit! Mi lesz a Magyarorszag...

Brexit! Mi lesz a Magyarorszagon mukodo angol cegekkel?

Figyelt kérdés
Most, hogy Nagy Britannia elhagyja az EU-t, a Magyaraorszagon mukodo angliai cegekkel mi lesz? ez hogyan erinti oket? lehet, hogy kivonulnak az orszagbol?

2016. jún. 24. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy csak úgy hirtelen fognák magukat, és azonnal lelépnének. Tesco például volt Magyarországon jóval az EU-s csatlakozásunk előtt is, hogy csak egy, mindenki által ismert cégcsoportot említsek. Szerintem külön szerződéseket kötne a két ország.
2016. jún. 24. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2016. jún. 24. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2016. jún. 24. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos emiatt a tesco nem fog sem csődbemenni, sem eltűnni, hiszen nem britt termékeket árulnak főként. (Az angol tesco teljesen más, sokkal jobb).

A cégek maradnak, akiknek meg ez gond, az leül az állammal és megkötik az egyedi kívételekre vonatkozó megállapodásokat. Sok változást ez ebben nem fog okozni, max azoknál a cégeknél, akik kifejezetten britt piacra gyártanak, de ilyen nagyon kevés van.

2016. jún. 24. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:

> A cégek maradnak, akiknek meg ez gond, az leül az állammal és megkötik az egyedi kívételekre vonatkozó megállapodásokat.

A magyar állam ameddig az EU tagállama addig nem köthet nemzetközi kereskedelmi egyezményeket, az EU hatáskör hiszen az áruk szabad mozgása miatt ha egyszer belép az áru kedvezőbb feltételekkel akkor már oda megy ahova akar.

És hogy az eredeti kérdésre válaszoljak: senki nem tudja mi fog történni. Elfogy a tinta a billentyűzetből annyiszor kell ezt ma leírni!

2016. jún. 25. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszoló vagyok. Jó, hogy ezt írtad, 5-ös, ezzel én sem voltam tisztában.
2016. jún. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!