Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy légpisztol...

Szeretnék venni egy légpisztolyt. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Otthoni gyakorlásra szánnám. A co2 patronos pisztolyok ki vannak zárva. Csőletörősre gondoltam, vagy olyanra aminek a szánjával lehet felhúzni a fegyvert. Eddig az SPA-S400-as fegyvert néztem ki. Akinek megvan mondana róla véleményt? Valamint hogy nektek mely fegyverek jöttek be.

4,5 mm-es típust gondoltam egyébként.

2016. jún. 12. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Megkérdezhetem hogy mit akarsz gyakorolni gázpisztollyal?
2016. jún. 12. 23:02
 2/11 árokpart ***** válasza:
48%
1-es. Miért fáj az neked, ha valaki szeretne venni akár lég vagy gázpisztolyt. Bárki aki elmúlt 18 éves és van rá pénze (már lehet viszonylag elérhető áron is kapni ezeket) megteheti. Te is megteheted, otthon mindenféle engedélyek nélkül tarthatod.
2016. jún. 13. 09:33
 3/11 kovpet ***** válasza:

"Bárki aki elmúlt 18 éves"

Mondjuk az is, aki nem :)

Nincs korhoz kötve sem a vásárlás, sem a használat. Utóbbi mondjuk felnőtt felügyelete mellett jogszerű csak.

2016. jún. 13. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt elmúltam 18 éves. Másrészt járok lőni egyesületbe, csak mivel még nem megy túl jól ezért ott a klubban javasolták ezt. Harmadrészt leírtam hogy nem gázpisztoly kell. Értelmezni kéne. Negyedrészt ez egy tökéletes módja a gyakorlásnak, mivel egyszer megveszem a fegyvert, a léglövedék meg már nem olyan drága. Ha figyelembe veszem , hogy egy ilyen edzés 3-4 ezer forint, hamar megtérül. Valamint gondolhatjátok hogy nem a szomszéd kisgyerek szemét akarom kilőni vele. Szóval tippek?
2016. jún. 13. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:

árokpart

Ki mondta hogy fáj nekem? Miért kell rögtön azt gondolni hogy rosszindulatú vagyok? Komolyan kérdeztem hogy mit lehet gázpisztollyal gyakorolni.

2016. jún. 13. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja és azzal is tisztában vagyok hogy legálisan vásárolható.
2016. jún. 13. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: de hogy gyakorlod gázpisztollyal a lövést? Mármint azzal célzást nem nagyon tudsz gyakorolni, nem? Vagy azt kell gyakorolni hogy csak úgy lövöldözz a semmibe?
2016. jún. 13. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Előző kommentemben írtam le, hogy nem gázpisztoly kell. LÉGPISZTOLYRA gondoltam. Céltáblára lőnék, esetleg néha sörös/konzerv dobozokra.
2016. jún. 13. 21:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Mist jövök rá, hogy te másra gondolsz. Te az önvédelmi gázpisztolyra gondoltál, én viszont a CO2 patronos acél BB-t lövőre. Na ezek közül egyik sem kell :D
2016. jún. 13. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja értem :) Szóval a légpisztoly meg a gázpisztoly nem ugyan az, előbbiből konkrétan jön ki valami amivel lehet gyakorolni a célzást. Így már világos :) Tényeg nem kötekedni akartam, csak nem értettem, de így akkor nem csoda.
2016. jún. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!