Szerintetek megérné még vissza szerezni a trianonban elevett területeket vagy legalább a magyarok lakta részeket?
Kész, végem van...
Neked tényleg ennyi eszed van?
"Mondjuk egy nagy bőrönd pénzzel? Esetleg kettővel?
Amerikaiak is megvették az oroszoktól Alaszkát."
Persze hogy megvették, mert:
- ott volt a szomszédban, és így az oroszok kikerültek a közvetlen közelségből
- és főleg, mert az oroszok ajánlották fel megvételre!
Később, amikor kiderült, hogy micsoda olaj, és egyéb drága ásványi kincsek rejtőznek a föld színe alatt, igen-igen megbánták, hogy szinte fillérekért adtak túl rajta!
A Magyarok lakta részeket megérné visszaszerezni!
(Ráadásul az 1920-ban Magyar többségű részeket!)
'Kész, végem van...
Neked tényleg ennyi eszed van?'
Na akkor halljuk, mivel tudsz előállni?
Céloztam egy vértelen, háborúba nem kerülő lehetőségre, ha ennél jobbat tudsz, szeretném látni.
Bocs 14, ha nem rám gondoltál: de én csak a kérdésre válaszoltam, a többi választ nem volt most időm átolvasni!
Így azt sem tudom te mit írtál!
Azaz válaszom nem neked szólt!
Valahol itt a gyakorin én is vázoltam már föl egy vértelen visszavételt. Gyakorlatilag pénzzel.
De nem a rossz szomszéd gazdagításával!
Kb az a lényeg hogy Magyar tulajdonú vállalkozások az elcsatolt részeken megoldják (Magyar a fölvételi teszt, vagy elvárás 2 idegen nyelv tudása az Angol és a Magyar pl :) stb... ebbe nem köthetnek bele!) hogy csak Magyarok dolgozzanak náluk, és "Tisztességesen" meg is fizetik őket!
Így a határ menti munkaerő piacról szépen kiszorulnak azok, akik nem tudnak és nem is hajlandóak megtanulni Magyarul! A Magyarul tudóknak lesz ott háza földje a keresetükből. És ha vállalkozást indít akkor ő is így fogja csinálni az alkalmazást!
Közben az ottani vállalkozások Magyar tannyelvű iskolákat, könyvtárakat stb... finanszíroznak!
Ez egy öngerjesztő folyamat lenne, csak rá kell beszélni a lehető legtöbb embert és vállalkozást!
Ez egy lassú vértelen folyamat (lenne)!
50-100 év is beletelik mire visszatanulja az ottani lakosság az eredeti anyanyelvét a Magyart!
Majd amikor a többség már csak így tud beszélni és az identitását is visszakapta lehet népszavazást tartani a függetlenségről, visszacsatolódásról, unionizálásról.
(Ugyanis eredetileg is unió voltunk ugyebár: "Magyar szent korona országai!" Nem egy ország!)
" 2#
Miből gondolod h ingyenélők a határontúli magyarok?"
Gondolom a saját példájából indult ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!