Újabb mese a Föld történetében?
Figyelt kérdés
Itt van ez a Brigéciol vagy micsoda.
Most komolyan azt hiszi valaki, hogy majd az angolok kilépnek? Mese.
Ahogy az egész USA elnökválasztás. Clinton fogja azt is nyerni, aztán jónapot.
Megy a műsor, hogy itt komoly csata zajlik, közben meg semmi.
2016. jún. 11. 08:55
2/18 Rubicon87 válasza:
Igen, kérdező. Olyan embereknek mint te az tényleg mese. Hiszen ha nem érted a körülötted lévő világot akkor az csak is átverés lehet.
3/18 A kérdező kommentje:
Mit nem értek rajta, azt hogy előre le van zsírozva minden.
Obama elnökségét is megmodntam előre, a sok hülye meg izgult.
2016. jún. 11. 17:13
5/18 Rubicon87 válasza:
"ma 17:13"
Én pedig azt, hogy a franciák elverik a románokat. Én is kiválasztott vagyok mint te?
6/18 A kérdező kommentje:
Azt is tudtam, egyértelmű volt, hogy ez lesz.
2016. jún. 11. 18:00
7/18 Rubicon87 válasza:
Gondolom mert az is megvolt rendezve ugye?
8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
Elég sok a bundabotrány.
2016. jún. 11. 20:56
9/18 Rubicon87 válasza:
Hát persze, minden előre le van zsírozva. Legalább is szerinted. Ezért mondom, hogy nem érted a körülötted lévő világot, csak próbálsz egyszerűsíteni.
10/18 A kérdező kommentje:
Nézz már rá a Juventus nevű csapatra.
Mielőtt még elájulnál magadtól, hogy mekkora józan gondolkodású vagy(ott is okoskodtak a hozzád hasonlók, aztán most meg csendben vannak).
2016. jún. 12. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!