Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi alapján végezték a migránso...

Mi alapján végezték a migránsok körében a végzettségükkel kapcsolatos felméréseket?

Figyelt kérdés

Ugye eddig az volt, hogy még egy személyi sincs náluk.

Vagy emlékeztek a "Neptun" kódjukra és belépve meg tudták mutatni, hogy diploma megszerezve a státuszuk?

2016. jún. 5. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Biztos azért viselkednek ősemberek módjára, mert agysebész végzettségük van...
2016. jún. 5. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Hasraütésből.

Amelyik eldobálta a papírjait az szerintem a végzettségét, meg a szakmai gyakorlatát igazoló papírjait sem mutogatta. :D

2016. jún. 5. 12:38
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha nemtud angolul nem tud valamilyen szakmát akkor nimcs vegzettsege. Amúgy lelehet csekkolni ha mond egy iskolát hova járt gondolom nyílvántartása van az iskolának ha nincs akkor az sem igazolt
2016. jún. 5. 12:41
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Miért azt honnan állapítják meg hogy nincs semmi végzettségük? Mert ugye a migránsellenesek ezzel jönnek mindig.
2016. jún. 5. 12:50
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

# 4

Ha valaki nem tud írni-olvasni akkor nehéz elképzelni, hogy van bármilyen végzettsége is.

2016. jún. 5. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
#5: És honnan tudod hogy ki tud írni és olvasni? Minden migránst végigkérdeztél egyesével?
2016. jún. 5. 13:07
 7/14 A kérdező kommentje:

Ööööö tudod bizonyítani ilyen esetekben a "vant" kell.

Ha elmegyek egy állásinterjúra nekem kell bizonyítani, hogy van, nem a munkáltatónak, hogy nekem nincs végzettségem.

Nem olyan bonyolult ez.

2016. jún. 5. 13:13
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

# 6

Onnan, hogy 60%-uk még a latin abécét sem ismeri.

És 20%-uk analfabéta.

A szlovén hatóságok jelentették, hogy a Szlovénián áthaladó migránsok majdnem 70%-a 1996.január 1-jét adja meg születési évként.

Érdekes ugye?

2016. jún. 5. 13:19
 9/14 PresidentEvil ***** válasza:
100%

"A szlovén hatóságok jelentették, hogy a Szlovénián áthaladó migránsok majdnem 70%-a 1996.január 1-jét adja meg születési évként."

Azért elképzelhető az a verzió is, hogy a "vannak papírjaid?" kérdésre adott "..." válasz után az ügyintéző ránéz a csókára és azt gondolja: ez fiatal, legyen húszéves, mert az kerek szám, a "január" és az "elseje" pedig alapértelmezett a számítógépes programban, maradjon így. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy kortól függetlenül a 70%-nak felviszik az 1996-os évszámot, vagy ha igen, akkor az a nyilvántartás annyit is ér.

2016. jún. 5. 13:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a 96-ot felvitték e, de kérdezz meg egy készenléti rendőrt, hogy mi történik, ha a másik ilyen(nem tudom mi a másik, nem emlékszem) számot kér le smsben(kb 10 percig folyamatosan jönnek az smsek)
2016. jún. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!