Mi alapján végezték a migránsok körében a végzettségükkel kapcsolatos felméréseket?
Ugye eddig az volt, hogy még egy személyi sincs náluk.
Vagy emlékeztek a "Neptun" kódjukra és belépve meg tudták mutatni, hogy diploma megszerezve a státuszuk?
Hasraütésből.
Amelyik eldobálta a papírjait az szerintem a végzettségét, meg a szakmai gyakorlatát igazoló papírjait sem mutogatta. :D
# 4
Ha valaki nem tud írni-olvasni akkor nehéz elképzelni, hogy van bármilyen végzettsége is.
Ööööö tudod bizonyítani ilyen esetekben a "vant" kell.
Ha elmegyek egy állásinterjúra nekem kell bizonyítani, hogy van, nem a munkáltatónak, hogy nekem nincs végzettségem.
Nem olyan bonyolult ez.
# 6
Onnan, hogy 60%-uk még a latin abécét sem ismeri.
És 20%-uk analfabéta.
A szlovén hatóságok jelentették, hogy a Szlovénián áthaladó migránsok majdnem 70%-a 1996.január 1-jét adja meg születési évként.
Érdekes ugye?
"A szlovén hatóságok jelentették, hogy a Szlovénián áthaladó migránsok majdnem 70%-a 1996.január 1-jét adja meg születési évként."
Azért elképzelhető az a verzió is, hogy a "vannak papírjaid?" kérdésre adott "..." válasz után az ügyintéző ránéz a csókára és azt gondolja: ez fiatal, legyen húszéves, mert az kerek szám, a "január" és az "elseje" pedig alapértelmezett a számítógépes programban, maradjon így. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy kortól függetlenül a 70%-nak felviszik az 1996-os évszámot, vagy ha igen, akkor az a nyilvántartás annyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!