Okirat hamisításnak számít?
az aláírásommal illetve az adataimmal be lett adva valami( hivatalos papír stb) Konkrétan az én aláírásom lett meghamisítva egy hivatalos papíron ami persze nem az én érdekeimet nézi!Valószínű,hogy aláírás bélyegzővel lett aláírva...(régen is így csinálta másokkal amiről persze tudok) Mit lehet ilyenkor csinálni?Az ok,hogy feljelentem de azt nem tudom,hogy hogy bizonyítsam,hogy nem én írtam alá hanem csak egy bélyegző??!
Konkrétan az ex férjem adott be egy lemondó nyilatkozatot az Állam kincstárnak!Válás után idéglenesen nála lettek elhelyezve a gyerekek és úgy gondolta,hogy se szó se beszéd írt egy papírt az adataimmal és az áláírosommal,hogy lemondok a családi pótlékról illetve a gyetről!Erről semmit nem tudtam így írtam az Államkincstárnak ahonnan ma felhívtak,hogy ott a papír és,hogy kellett kapjak levelet is stb...persze azt se kaptam mivel gondolom át lett véve helyettem!Nem is értem ...az ilyesmit illik megbeszélni és elém rakni egy papírt,hogy írjam alá nem megkerűlni.és nem is csinálnék belőle ügyet de,már maga a válás meg minden a hátam m ögött történt úgy,hogy az ügyvéd "elfelejtett küldeni idézést nekem!!! " se a gyerekelhelyezésre se a válásra nem tudtam felkészűlni...szóval itt nem maga a pénz a lényeg,hogy nem én veszem fel úgyse nekjem jár mert egyértelmű,hogy neki most így de akkor is...
' azt nem tudom,hogy hogy bizonyítsam,hogy nem én írtam alá hanem csak egy bélyegző??!'
Nem is neked kell, ugyanis siman megallapithato, hogy irtak vagy belyegzovel csinaltak az alairast. Mondjuk esetedben nem hiszem hogy sok ertelme lenne balhet csinalni, ha a ferjednel helyeztek el a gyerekeket, annak valami sulyos oka kellett hogy legyen, igy aztan egy esetleges perben eleg rossz eselyekkel indulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!