Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szélsőjobbosok hogyan...

A szélsőjobbosok hogyan gondolhatják komolyan, hogy egymillió arab bevándorló miatt egész Európa muszlim lesz? Még ha tízmillió érkezne, az is csepp a tengerben Európa népességéhez képest.

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 23:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, hogy az életükben 0 eredményt elérő lúzerek mennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy egyedül a fehérek élhessenek Európában :D Érdekes módon nekem az, hogy fehér, hetero és magyar vagyok nem ad különösebb örömet. Azok csak tények. Mint a szemem színe. Van, de büszke nem vagyok rá. Amire büszke vagyok azok a személyes sikereim az életben.

Mi történik akkor, ha London 60%-ban fehér csak? A nagy semmi. Egy ember nem a bőrszínéből áll.

De ha ennyire fostok, szerintem irány a testvéri Kazakisztán. Igaz, ott se találnátok fehéreket, inkább olyan félsárgákat, de ez nem gond, ők a testvérnép :D

2016. máj. 6. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:

"De ha ennyire fostok, szerintem irány a testvéri Kazakisztán. Igaz, ott se találnátok fehéreket, inkább olyan félsárgákat, de ez nem gond, ők a testvérnép"

De ennyi erővel inkább ti mehetnétek a migrácsaitokhoz. :D

2016. máj. 6. 22:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, látod ennyire korlátolt vagy hogy szerinted ha bejön ide x millió Afrikai akkor az emberek bőrszínén kívül semmi sem változik.

Mert itt nincsenek kultúrák, szokások, nincs egy európai társadalom amire az egész nyugati civilizáció és fejlett világ épült. Itt messze nem a bőrszínről van szó, hanem arról hogy az ide települtek hozzák magukkal azt amik.

Arról hogy mi történik a bőrszínen kívül ott vannak a példák: Neukölln, Molenbeek, Kelet-London, Marseille és Párizs külvárosai. Valahogy mi nem szeretnénk hogyha Budapest, Bécs, Prága úgy néznének ki mint Kairó, meg Rakka.

De neked ez magas, szerinted a bőrszín van, különböző kultúrák, más gondolkodású emberek nincsenek...sőt a kiskoruk óta vakon vallásos emberek fogják magukat és az EU határnál elhagyják a hitüket amint átlépnek Európába.

2016. máj. 6. 23:01
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

Fehér, heteró, homo, sárga, barna, kék szem, zöld szem...

Ezek lényegtelen dolgok.

Muszlim, agresszív, képzetlen, stb.

Ezek viszont már lényeges, nem elhanyagolható dolgok.

A mostani bevándorlók egy olyan társadalomból/élethelyzetből jönnek, amit nem tudsz beintegrálni az európai kultúrába.

Az arab országokban élők többsége rühelli a keresztényeket, tárgyként kezelik a nőket. A társadalmuk erősen diktatórikus/hierarchikus. A háborús helyzetekről nem is beszélve.

Európában pedig a lakosság nagy többsége keresztény, itt dúl a liberalizmus/feminizmus/egyenjogúság.

Két teljesen ellentétes kultúra.

Náluk a nők elfedik a testüket, már akkor rájuk izgul az összes kan, ha megvillantják a bokájukat. Most ebből a helyzetből egyik napról a másikra átkerülnek egy olyan környezetbe, ahol a nők topban és pics*gatyában kelletik magukat. Miért csodálkozik mindenki, hogy megerőszakolják a nőket? Beengedték a farkasokat a birkanyájba.

Aki nem élősködni/erőszakoskodni/robbantgatni jön, az valószínűleg valamilyen háború elöl menekült. Szánom-bánom őket, de be kell látni, nem sok hasznunk származik belőle. Egész életében menekült, bujdosott, túlélt, harcolt. Még írni/olvasni/számolni sem tanult, sőt, még a legalapvetőbb feladatot sem tudja ellátni. Hogy akarsz egy ilyen embert felzárkóztatni egy átlag európai szintre, rövid idő alatt? Egyszerűen nincs hely a számukra!

És az én lelkiismeretem tiszta, addig a pontig, ameddig egy, ismétlem EGY olyan EURÓPAI állampolgár is van, akinek aggódnia kell azon, hogy mit fog enni holnap. Márpedig, nem egy ilyen ember/család van! Majd ha a saját "fajtánkat" helyretettük, akkor foglalkozzunk másokkal is.

Sőt, ha már itt tartunk, nem is kell Egész Európát nézni. Nézzük csak a mi kis hazánkat. Itt hány munkanélküli van? Hány szegény?

Megnézhetjük a hazánkban élő rasszokat is. A munkanélküliségi/bűnözési esetek legnagyobb része a romákat érintik. Ők mikor is keveredtek az európaiakkal? Na, az ő kultúrájukat azóta SEM SIKERÜLT BEINTEGRÁLNI a mi kis társadalmunkba. Az arabokkal sem lesz ez másként.

2016. máj. 6. 23:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert mi történt Neuköllnben? A német kultúrát elfogadni nem képes kockásinges amerikai expat hipszterek elfoglalták vagy mi a fasz? :D
2016. máj. 7. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!