Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyiben fordulna fel az...

Mennyiben fordulna fel az életed ha kitörne a 3. világháború?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván teljesen, ahogy mindenkié... Sőt, ha megölnének, én magam is felfordulnék.
2016. ápr. 28. 08:28
 2/5 anonim válasza:
Ha tisztában lennél vele hogy milyen az amikor a világ nagy emberi miatt te is a halálba kell hogy rohanj, s felfordul az életed, elveszted miattuk a szeretteidet és a földi életed, nem kérdeznél ilyeneket! Ha pedig változatos vagy morbid válaszokat vártál/vársz, akkor szerintem az utcán kéne a hajléktalanokat kérdezgetned ilyesmiről, akiknek az alkoholnál beteljesedik a létezés fogalma! De ha kifejtetted volna bővebben hogy mire gondolsz a kérdésed alatt, talán így is kaptál volna értelmes válaszokat.
2016. ápr. 28. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ideges lennék,ha a 3. világháború miatt nem lenne internet.
2016. ápr. 28. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Tervezem hogy politikusnak állok, de egy esetleges világháború keresztbe húzhatja a számításaimat. Ha be kelene vonulnom, meg van rá az esély, hogy meghalok. Ami nem egy szép és fényes politikai karrier.
2016. ápr. 28. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen gondolod már el h akkor minden romokban lenne.

Megölnék a családodat, a rokonaidat, nem lenne mit enned, nem tudnál tisztálkodni.

És ahogy már írták nem lenne internet. Bár ez nem annyira fontos mint az hogy egyél mer 1-2 nap kibírható nett nélkül. Viszont ha arra gondolsz h a FB függök serege majd beáll katonának szerintem tévedsz.

Én csak 2 ember ismerek ilyenből az egyik ököllel verte az asztalt mikor nem volt nett pedig csak pár óráról volt szó. a másik 10 percet nem bír ki az S3-ma nélkül.

Ezek előbb mennek háborúba a nett miatt mint az országért. Szerintem.

Am minden megtennék a békéért nem azért mert hippi vagyok csak nem hiányzik ez nekem a nagyapám megjárt már egy fogolytábort a II. VH alatt én nem szeretnék oda jutni.

2016. ápr. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!