Melyik az a televizió amelyik nem a kormány seggét nyalja?
Hírtv és az Rtl
Meg persze, amit az első mond, aminek nincs köze Magyarországhoz/nem hangzik el hír. :D
Ezek nagy tévedések. Ha nem csak mondanák, hanem tényleg nem nyalnák, akkor ezekben nem menne folyamatosan "a reformok működnek" "az ország jobban teljesít", "jobban élek, mert...".
De megy. A pénz nagy úr. Még az elveknél is nagyobb. Ha erről van szó, tesznek rá nagy ívben. Éppen ezért hiteltelenek is.
Egy röhej,ahogy a riporter nagy hévvel meséli, hogyan hazudik a kormány., Aztán snitt, és "a reformok működnek". Látom, tényleg.
Na most figyeljetek!Kerestem egy tv csatornát mert indokolatlanul meg büntetett az apeh,és még el sem kezdtem de már jönnek lefoglalni,holott le vonják a fizum 33%át,csak annyi volt a bűnöm,hogy megírtam milyen sérelem ért.A nagy testvér mindent lát!csak épp azt nem hogyan élünk.100000ftból
60-nat el visz
a többi rezsi meg kenyér.és el viszik a kenyértartómat üresen,mert nincs benne sokszor napokig semmi,ennyit a reformokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!