Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi értelme lesz kb.60 év...

Mi értelme lesz kb.60 év múlva élni egy befolyásolt összeesküvés elmélet vezérelte rabszolgaságban?

Figyelt kérdés

Ha az Illuminati teljes hatalomra kerül én öngyilkos leszek! elmegyek egy kedves ismerősömhöz és megbeszélem vele hogy miért szeretnék távozni, de mivel ez már akkor fog bekövetkezni mire édesanyám nyugszik mélyen, és talán örül fentről hogy így döntök, hogy nem kínlódok többet ebben az elrontott világban. Tudom hogy ebben a világban semmi keresni valóm nincs, és ezért egy könnyű lövés a fejembe megoldja azt a problémát ami már mindenkiben gyerek kora óta benne van, a félelem. Ha meghalok akkor a félelem eltávozik és vége minden borzalomnak számomra.

Előtte majd hálás leszek azoknak az embereknek akik jóra tanítottak és megköszönöm édesanyámnak hogy világra hozott, és hogy "tanításai" az összeesküvés elméletekről, azokról a dolgokról amik ma történnek, a jelek és egyéb felvilágosító jellegű dolgok igenis hasznosak voltak, és kipróbálhattam egy olyan világot ahova többet nem szívesen jönnék. Ha van élet a halál után akkor remélem nem ide fogok visszaszületni! Én egy 14 éves fiú vagyok és sajnos borúlátó dolgokat látok a jövőben.. Ez nem "jóslat" csak egyértelmű jelek vannak efelé az "Új Világrend" felé. Az a 60 év múlva dolog sem biztos, azaz senki se tudja hogy mikor történhet ez meg. Ide nem válaszokat kérek mert már megvilágosult vagyok az ilyen jellegű témából 11 éves korom óta. csak olyan válaszolók jöjjenek akik vagy helyeselnek velem vagy valamit nem így gondolnak, nem probléma ha máshogy gondolja valaki mivel mindenki más senki sem egyenlő. És olyan válaszokat sem kérek amik engem le ócsárolnak hogy 14 évesen mit tudok a világról és hogy nem vagyok normális.. ez így van! nem vagyok normális, mivel én azoknak az embereknek a kis százalékába tartozom akik kis koruk óta megvilágosult tudással rendelkeznek, és közel állnak az igazsághoz, jobban látják a dolgok miértjét, hogy a birka emberek hiába lázadoznak ha elkéstek vele. az emberek 70%-a nem hisz az ilyen "mendemondákban" de majd rájönnek egyszer hogy nem egy átlagos 14 éves fiú írta ezt ki.

2016. ápr. 15. 01:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Itt most verseny zajlik a "Kategória legidiótábbja" címért? Vagy micsoda?

(Hármaska is itt vihog, pedig ő is simán versenyben van a h*lye robot-fétisével.)

2016. ápr. 15. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Asszem ezt hìvják evolúciónak, mármint amikor a gyenge kinyiffan:)

Amúgy most is rabszolga vagy, ha nem tűnt volna fel, csinálod amit mondanak, esetedben mèg egy szèp kis csengőhang is társul az idomìtáshoz, kèsőbb meg majd a vágyaid láncolnak le. Igazából èlvezetesebb, mint amikor korbáccsal vertek szval nem èrtem a problèmád. Sőt kis szerencsèvel ès sok melóval mèg kiugrási lehetősèged is van ( annyia titok hogy nem dolgozni kell hanem másokat dolgoztatni szval egyedül a te dolgod hogy rabszolga vagy hajcsá...izè főnök leszel)

Mellesleg halált se èrdekel mit csinálsz, nem kell bejelenteni.

2016. ápr. 15. 08:34
 13/25 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem fétis.

A legtöbb neves kutató azt állítja, hogy 2045-50 környékén elérjük a technológiai szingularitást.

2016. ápr. 15. 10:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetértő emberek kommenteit. Aki néz filmeket, meséket, tvt(én nem nézek mert csak agymosás) az valószínüleg már nem 1x látta a szimbólumokat, sőt már néha "testet ölt" a gonosz mivel nem fél megmutatni magát(nem adok linket keressétek meg: Gravity falls Weirdmageddon 3 full episode. Ezt az epizódot ha megnézitek, azok utána akik nem hisznek ebben azok remélem picit más szemmel fognak nézni a dolgokra.). A negatív kommentek az elején... Jajj istenem nem kell arra gondolni hogy ezt full halál komolyan gondoltam hogy megölöm magam.. Csak gondoljatok bele hogy kb 7éven belül rfid chip a kezünkben nem túl fényes jövő!(az ördög megpecsétel, onnantól az ő tulajdona vagy. Remélem értettétek a célzást.) Még ott van a H.A.A.R.P. program ami majd az időjárást fogja irányítani.(ha nézelődsz yt-n akkor majd láthatod hogy már most tesztelgetik.) na mind1, azért írtam "morombeli netes stílussal" mert ugyebár fent nem így írtam.. mert az komoly téma és sok ember nem hiszik az ilyenben.. pedig komoly veszély van a jövőben! Ma(természetesen nem ma) még csak az rfid, aztán durvább dolgok. Írjátok be youtube-ba hogy szabadkőművesek. Van 1 20perces videó ami elég sok mindent mond el hogy miként működik a világuralom, persze nem mindent mond el mert külömben nem is tudnánk megnézni. Ezt épp azért mondtam hogy ne vegyetek mindent kézpénznek! És visszatérve az 'öngyilkosságra' em gondoltam volna hogy ilyen primitív emberek is vannak hogy azt írják hogy akkor minek várni.. -_- figyelj haver ma még nincsen annyi minden, még csak jelképek vannak, terrorizmus(igaz ez már a kezdet) de te mit szeretnél tenni ha majd jön az rfid mint kötelező dolog? Mert azt még nem mondtam de az rfidben olyan mérgező anyag van hogy ha a megsérül a chip akkor bejut a véráramba a kezedbe mindenhova.. és meg leszel pecsételve az ördög által(eleve azzal ha beléd kerül a chip) és akkor már az Ő "Tulajdona" leszel! Tehát.. Nem ésszerűbb tisztán meghalni minthogy megpecsételve? Következő dolog hogy megköszöntem anyunak hogy megszült.. Miért ne? Szerinted könnyű volt neki? +felnevelni? És egyáltalán ő az édesanyám! Felelős értem, természetesen megköszönöm neki hogy megszült.. Mindenkinek van 1 feladata az életben, ezért mondom hogy nem kimondottan öngyilkos leszek! Najó most így ennyi mert lehet sokan lesznek akik végig se olvassák... Jó sulit aki ma 7kor kel! És nyitott szemmel járjatok!
2016. ápr. 18. 01:01
 15/25 A kérdező kommentje:
És bocs néha a helyesírási hibákért csak nagyon fáradt vagyok és telefonon írtam.
2016. ápr. 18. 01:35
 16/25 anonim ***** válasza:
ezt kifejtenéd?
2016. ápr. 18. 09:09
 17/25 anonim ***** válasza:
mi a bajod azzal ha becsippelnek te gyerek?há'a vérnyomásodtól elkezdve minden monitorozva lehet.ezt egy automata rendszerre kapcsolva lazán értesìti a mentőket helymeghatározással ,hogy leállt a szíved pl.mindig csak arra gondolsz h milyen szörnyű lenne ez,pedig lehetne jóra is használni.mi a garancia arra,hogy rossz szándékkal vezetnék be,és nem azért,hogy segítsék az emberiséget?
2016. ápr. 19. 14:26
 18/25 anonim ***** válasza:
17 hát ez elég érdekes szemlélet. Mintha nem tudnánk, nem akarnánk tudomásul venni, hogy a technika több, mint 90%-a a hadiipart és az öldöklést szolgálja, nem hogy "segítse az emberiséget"...
2016. ápr. 19. 16:01
 19/25 anonim ***** válasza:
az internet is a hadiipart szolgálta valamikor(és vsz.most is).és? ha kicsit elvonatkoztatnál a sátántól akkor sztem akkora esély van arra,hogy jó célra használják,mint arra,hogy rossz.nem tudjuk,hogy ki van a háttérben(ha van egyáltalán valaki).gondolj bele,1900ban ha azt mondják az embereknek h lesz egy tenyérnyi készülék amivel lehallgathatnak ès méterre pontosan megállapíthatják,hogy merre vagy,nyilván nem értették volna,így könnyen lehet,hogy bizonyos emberek a sátántól eredeztetnék és azt jövendőlnék,hogy az lesz a világvége ha ilyen eszközt rákényszerítenek az emberre.és kényszer?nem.használod?igen.figyelhetnek rajta keresztül?igen.és?
2016. ápr. 19. 16:41
 20/25 anonim válasza:
Hát ez tényleg vicc.. már most vannak, akik vígan magukba tetetnék a chipet, merthogy az milyen jó lesz nekünk. Tényleg sok a birka agymosott. De majd a chip helyetek fog gondolkozni is, bár azt már az okostelefonok megteszik:) és majd nyomon követ, nehogy elvesszél, meg a bankkártya adataid is rajta lesznek, csak a biztonság kedvéért. Az ilyen emberek könnyítik a diktatúrához vezető út kiépítését... ne gondold, hogy a te javadat szolgálná, és azért tetetik beléd, mert annyira aggódnak érted, és egyből rohanni tudjanak, ha rosszul leszel. Aztán közben franc tudja, mi van abban a chipben, senki se fogja tudni leellenőrizni,mert gondolom nem fogják az orrunkra kötni.. persze ha azt mondják, tök ártalmatlan te el is hiszed mi?
2016. jún. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!