Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tudom, hogy sokan kérdezhetik....

Tudom, hogy sokan kérdezhetik. De a helyzet az, hogy én is kissé be vagyok parázva a terrortámadások miatt. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Mármint, ugye volt először a párizsi, aminek nagy viszhangja volt. És emlékszem, hogy épp Karácsonyra mentem Pestre, de amikor odaértem, és a barátommal voltam, nem igazán féltem. Attól jobban tartottam, hogy felültünk a metróra, és ugye nekem nem mindig volt jegyem. És mindig attól féltem, hogy melyik megállónál szállhat fel egy ellenőr. Utána már nem hallottam semmit róla, s most volt a brüsszeli eset. Szeretnék Pestre menni a nyáron is, és ugye ott van a barátom, és ilyenkor mindig kitör belőlem a pánik, és féltem. :/ Szerintetek butaság ez a félelem részemről?

2016. ápr. 2. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

SOKKAl nagyobb esélyed van pestre utazva autóbalesetben meghalni. És te a terroristáktól aggódsz, akik megöltek 10 év alatt talán háromszáz embert Európában.

Ennél alapból évente több embert ölnek meg az országban.

Teljesen és totálisan irreális a félelmed, olyantól rettegsz, amire kb semmi esélyed, olyan dolog tölt el félelemmel, és pánikkal, aminél szinte bármi veszélyesebb.

Azért ilyenkor kéne orbánékat jó tökön rúgni, mert ezt az általános rettegést ők hintették el...

2016. ápr. 2. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért, közlekedési balesetekben, nagyságrendekkel több ember hal meg, mint a robbantásokban. Gondolom, eszedbe sem jut, hogy át megy rajtad egy autó.

Nálad, tökéletesen elérte azt a hatást, amit a terorral el szeretnének érni.

2016. ápr. 2. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy vannak továbbra is banki alkalmazottak, pedig a te logikád szerint a móri mészárlás óta mindnek rettegnie kellene.

A közlekedés veszélyeiről meg, még ha nem is ülsz autóba, akkor is előfordulhat, hogy valaki elbambul és zöld jelzés ellenére kilapít vagy egy életre megnyomorít egy gyalogátkelőnél. Csak ezekhez már hozzászoktunk, most mellé jön az, hogy van valami tíz a mínusz tzenvalahanyadikon százaléknyi esély, hogy terrortámadás lesz Pesten és abba belehalsz. Ha jól csalódom utoljára cél nélküli "terrortámadást" Pesten 2001-ben az oktogoni lövöldöző követett el.

2016. ápr. 2. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:

'Ha jól csalódom utoljára cél nélküli "terrortámadást" Pesten 2001-ben az oktogoni lövöldöző követett el.'

A tavaly előtti banki robbantás volt az utolsó, bár ott az elkövető gondoskodott róla, hogy ne legyen sérült.

2016. ápr. 2. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:
1998 az aranykéz utcai robbantás.. De ott is csak az alvilági pénztárosok és Boros elhallgattatása volt a cél. Persze bármikor bármibe belecsöppenhet az ember. Szerintem ne félj ilyesmitől, mert valóban hamarabb szenvedsz közlekedési balesetet, mintsem hogy aláaknázzák a metrót vagy bármit. :)
2016. ápr. 2. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
A terrorizmusnak nyilvánosság kell. Minél nagyobb visszhang, hogy ország-világ lássa a hatalmukat. Egy budapesti terrortámadás aligha érné el a kívánt hatást. Jelentéktelen ország jelentéktelen fővárosa vagyunk csupán. Nem vagyunk potenciális célpontjuk.
2016. ápr. 3. 17:56
 17/20 A kérdező kommentje:
De mondták, hogy Magyarországot is megfenyegették, mert ugye Orbán nem engedte be őket...meg a kerítés stb...://
2016. ápr. 4. 12:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondták, valóban. A politikusnak erről szól az élete. Mond valamit, aminek a fele sem igaz.
2016. ápr. 5. 09:35
 19/20 A kérdező kommentje:
És azt hallottátok, hogy állítólag meg van Magyarország is fenyegetve? Nógrádi is azt mondja, hogy Magyarország veszélyben...
2016. ápr. 5. 09:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Tegyük fel robbantanak is. Meghal 30 ember. 15 millió még marad.
2016. ápr. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!