Tudom, hogy sokan kérdezhetik. De a helyzet az, hogy én is kissé be vagyok parázva a terrortámadások miatt. Ti hogy vagytok vele?
SOKKAl nagyobb esélyed van pestre utazva autóbalesetben meghalni. És te a terroristáktól aggódsz, akik megöltek 10 év alatt talán háromszáz embert Európában.
Ennél alapból évente több embert ölnek meg az országban.
Teljesen és totálisan irreális a félelmed, olyantól rettegsz, amire kb semmi esélyed, olyan dolog tölt el félelemmel, és pánikkal, aminél szinte bármi veszélyesebb.
Azért ilyenkor kéne orbánékat jó tökön rúgni, mert ezt az általános rettegést ők hintették el...
Azért, közlekedési balesetekben, nagyságrendekkel több ember hal meg, mint a robbantásokban. Gondolom, eszedbe sem jut, hogy át megy rajtad egy autó.
Nálad, tökéletesen elérte azt a hatást, amit a terorral el szeretnének érni.
Úgy, hogy vannak továbbra is banki alkalmazottak, pedig a te logikád szerint a móri mészárlás óta mindnek rettegnie kellene.
A közlekedés veszélyeiről meg, még ha nem is ülsz autóba, akkor is előfordulhat, hogy valaki elbambul és zöld jelzés ellenére kilapít vagy egy életre megnyomorít egy gyalogátkelőnél. Csak ezekhez már hozzászoktunk, most mellé jön az, hogy van valami tíz a mínusz tzenvalahanyadikon százaléknyi esély, hogy terrortámadás lesz Pesten és abba belehalsz. Ha jól csalódom utoljára cél nélküli "terrortámadást" Pesten 2001-ben az oktogoni lövöldöző követett el.
'Ha jól csalódom utoljára cél nélküli "terrortámadást" Pesten 2001-ben az oktogoni lövöldöző követett el.'
A tavaly előtti banki robbantás volt az utolsó, bár ott az elkövető gondoskodott róla, hogy ne legyen sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!