Vannak rajtam kívül akik csak röhögni járnak a politika témába?
Én is ezért járok ide fel!Sok hülye van, hallott valamit, annak a felét megjegyzi, felírja dühösen ide, aztán ha visszakérdezel néma csend, vagy leugat anyázva:)))
Nézzétek meg:azt hiszik a húsz évben két párt kormányzott...
egy-két hangzatos maszlaggal, megváltják a világot...
rajtuk kívül mindenki hülye és mindenkinek rosszul megy a sora...
Amikor az okos hülyéskedik, azt nagyon szeretem, de mikor a hülye okoskodik...Na ezért járok ide:))))
Jajj hát ti meg nem is tudtátok hogy az is meg van írva a Jobbik programjában, hogy aki nem a Jobbikra szavaz, azt deportálni fogják, majd megépítik Magyarországon Auschwitz-t lesz majd gázkamra, meg nem is munkatáborok lesznek, hanem haláltábor.
Lol, THX. na én ezen röhögtem tegnap mikor láttam, hogy valaki ezt írta valahol máshova.
Röhej.
"Röhöghettek liberális hülyegyerekek, a politika az egyik legfontosabb jelenleg hazánkban a levegő után. Hányok a liberális maszlagodtól."
Na pontosan az ilyen hozzászólásokon tudok önfeledt szórakozni :D:D:D
Az se rossz hely. Állandó slágerek az "Ettől lehetek terhes?", a "Próbáltátok már az anált?" és a kinek mekkora témakör. Komolyan ki kéne emelni pár ilyen kérdést végleg az elejére, hátha akkor kevesebben kérdeznének hülyeséget.
Politikára visszatérve, a választások óta relatíve csendes ez a témakör. Napi egy-két kérdés, sehol sincs a tavasz dömping. Kicsit sajnálom. (Még akkor is, ha itt vittem le a százalékomat 95-ről 68-ig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!