Feltűnt már valakinek, hogy aki politika témában válaszol, azt mindig lepontozzák?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll, vagy hogy egyáltalán áll-e valamelyik párt oldalán, ritkán látni ebben a kategóriában 50%-nál magasabbra értékelt választ. Szerintem simán kivehetnék az értékelést ebből a kategóriából.2016. márc. 2. 18:20
1/8 anonim válasza:
Igazad van, nagyon finnyásan kell fogalmaznod, hogy ne pontozzanak le.
2/8 Koplárovics Béci válasza:
Én abból tudom, hogy fájóan igazam van, ha lepontoznak.
3/8 anonim válasza:
Akinek kint van a felhasználóneve, azt kivétel nélkül pontozzák, ahogyan észrevettem.
Egyébként meg valami érthetetlen, ha egy kérdésnél csak 50% alatti értékelést lehet látni, csupán pontozási háborúról van szó. Sőt megnézed a kategória toplistát, valaki csak és kizárólag pontoz. Nem válaszol, nem tesz fel kérdést, csak végigfutja az oldalakat, és pontoz szájíze szerint.
4/8 anonim válasza:
Nem mindenkit pontoznak le, csak azokat akik nem gyűlölik zsigerből a migránsokat/zsidókat/usát/baloldalt/stb. Figyeld csak meg ez is hogy le lesz pontozva a gyűlölködő nyomorékok részéről.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ebben nincsen semmi meglepő.Mindenki lepontozza azt,akiről úgy érzi,hogy a "másik" oldalhoz tartozik és felpontozza azokat,akiket a "sajátjainak" érez.És lényegében az sem sokat számít,hogy mit ír az illető. Illetve esetleg azok kapnak sok "zöld pacsit",akik vicces,vagy annak tűnő válaszokat adnak.
6/8 anonim válasza:
Hát igen, sok a furkó a fórumokon is.
7/8 anonim válasza:
Hát, amikor elkezdtem ebben a kategóriában kommentelni, két nap alatt négy százalékot ment le a százalékom, szóval lehet benne valami :D
8/8 anonim válasza:
A "Politika" témakörbe csupa IQ-csatár autista hülyegyerek jár, ne csodálkozz, ha lepontozgatják egymást. Azt hiszik, ha nyomják a piros kezet, ezzel majd jól kibsznak a másikkal :DDD a hősök :DDD
Én azt pontozom le, aki eszméletlen nagy baromságot ír, vagy aki engem lepontoz, szerintem ez így korrekt. Na meg a 20:10-hez hasonló trollokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!