Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » TE jobban élsz mint 4-6-8...

TE jobban élsz mint 4-6-8 éve? A magyar reformok működnek? Jó a Fidesz kormány?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 23:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
73%
45 évesen mérnökként dolgozom egy iskolában közalkalmazotti bértábla szerint nettó 105ezer a bérem. 18 éves korom óta dolgozom. Az intézmény vezető alap bére 500ezer bruttó, vezetői pótléka nettó 85ezer forint körül jár. Ez mondjuk egy takarító vagy karbantartó nettó fizetése. (Mármint a 85ezer forint). De egy takarító vagy karbantartó inkább 75ezer forintot kap nettó. Egyetértek azzal, hogy a fidesz kormánynak sikerült tudatosan több részre szakítania a társadalmat.
2016. febr. 26. 08:09
 12/17 Gyula1.0 ***** válasza:
93%
És a bérből történő levonásoknál feltüntetném, hogy mennyi megy az államadósság fizetésére. És akkor egyértelművé válna a népnek, hogy azok akik eladósították az országot, azok élték fel a jövőnket.
2016. febr. 26. 08:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, nekem és a családomnak sokkal jobb.
2016. febr. 26. 12:15
 14/17 anonim válasza:
100%
A politika az tömeg-pszichológia. A lélektan szabályai működnek: azok a családok, ahol a gyerekeket akár szélső esetben erőszakkal tekintélytiszteletre nevelik, jobboldaliak lesznek. Azok, ahol elhanyagolják (pl munkába mennek s beadjáék a bölcsibe), felnőttkörban "pótszülőket" (szex, drog) keresnek és emiatt toleranciát követelnek. ez a két lélekosztály harcol. mellesleg Nyugaton már a 17. század óta vannak nem-erőszakos (pl. nem ólyánba lekötő) családok, emiatt van több újítás és nagyobb fejlettség, gazdagság. /De a ketté-osztottság megmarad/. Ezt figyelembe véve a Zord Bán példátanul tehetséges - sajnos persze ez a baloldali kisebbségnek - pont az érzelmileg érettebb kisebbségnek - fájdalmas. De nehéz nem örülni annak, hogy a többségnek lélektanilag ez kényelmesebb (bár hosszú távon lassúbb fejlődést fog eredményezni, de nekik az nem gond.)Szóval a többségnek jó a kormány, egy (pár) kisebbségnek rossz...
2016. febr. 27. 08:15
 15/17 anonim válasza:
Egyértelmű a válasz sokkal jobb. Mert eddig csak 5dkg parizert tudtam fizetéskor venni most meg már tudok akár 10dkg-ot is venni hála az adó csökkentésnek.
2016. febr. 28. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban. Kijöttem Angliába, mesés fizetésem van, leszarom a politikát és a napi gondokat. Most vettünk házat (4 szoba+nappali), 2 havi fizetésemből vettem egy szuper kocsit. A FIDESZ meg a többi naplopó le van **arva, én a lábammal szavaztam. Soha nem fogok hazamenni.
2016. febr. 29. 17:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, jobban élek. Van szakmám, munkahelyem, a 8 évvel ezelőttihez képest gyarapodtunk. Nem vettünk fel devizahitelt, amiből drága autót, vagy házat vettünk volna, hogy mutogassuk benne magunkat. Addig nyújtózkodtunk mindig, ameddig a takarónk ért. Dolgozunk, beosztunk, spórolunk, takarékoskodunk. De mi ezt tartjuk természetesnek és helyesnek.
2016. febr. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!