Neked mi a véleményed azokról a magyarokról akik Nyugaton mosogatnak, takarítanak, krumplit pucolnak?
Figyelt kérdés
Megveted őket? Büszke vagy rájuk hogy idegen országban boldogulnak?2016. febr. 14. 16:58
1/12 anonim válasza:
Szerintem jól teszik.
Magyarországon csak akkor élsz jól, ha:
-ha szakmunkás vagy, de vállalkozó (ehhez kell tőke)
-ha normális diplomád van
-ha nincs diplomás, de vannak jó kapcsolataid, akkor sokra viheted
A magyarok azért akarnak diplomát, mert nem diplomásként alig lehet megélni.
2/12 anonim válasza:
balázska, kimenőd van az elvonóról?
4/12 anonim válasza:
Nem lenne velük semmi bajom ha nem néznék le az itthonmaradt honfitársaikat.
5/12 anonim válasza:
Az, hogy még mindig jobban keresnek és élnek ott, mint én itthon.
6/12 anonim válasza:
Ezek csak lúzerek, Nyugaton azok a magyarok élnek jól akik, nőket visznek ki Hollandba Ausztriába, Németbe, mellette pedig csalják az adót, áfát. Ebbe van most a pénz. Nem a mosogatásba.
7/12 anonim válasza:
Én senkit sem vetek meg, aki munkából akar megélni, nem lop, csal vagy otthon fetreng és várja a segílykét. Hogy ezt itthon vagy külföldön teszi, nem érdekel.
8/12 anonim válasza:
Nem nagyon izgat, ha amúgy nem fröcsög onnét.
9/12 anonim válasza:
Ez a krumplipucolás kezd már urban legend kategóriába átmenni. Amennyit itt emlegetik, szerintem a világon annyi krumpli nincs, mint amennyit a magyarok már megpucoltak. De ugyanígy vagyok a mosogatással. :D
Amúgy ahogy én látom, a többség nagyjából ugyanazt csinálja kint is mint itthon. Építőiparban például már minden valamire való szakmunkás kihúzott külföldre, és az itthoniak is járnak ki, ha úgy akad melójuk.
10/12 anonim válasza:
Kimentek jól élni.
Nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!