Ez hogyan is működik errefelé?
Szia!
Én egyetlenegyszer csináltam olyat, hogy valakit rendszeresen lepontoztam, függetlenül a válaszától, ez pedig az a fickó volt, aki minden válasza végére odaírta, hogy: "A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.". Na ezt az egyet, mindig lepontoztam, függetlenül a válaszától, mégpedig azért, mert ez a mondat arrogáns, és ráadásul hülyeség is. Miután megváltoztatta, valami elfogadhatóbbra, többet nem pontoztam le. Egyébként a politika rovatba én már pont ezek miatt nem is nagyon járok, csak nagyon ritkán, mert elegem lett abból, hogy értelmes, helyes válaszaimra rendszeresen 10-20%-okat kapok, míg egyszer csak annyit írtam be kíváncsiságból, hogy: "Szebb jövőt!", máris 80%-körül kaptam, pedig ez nem is volt válasz a kérdésre. A legjobb példa ebből a szempontból az olyan kérdések, hogy melyik pártra fogsz szavazni. Nos ugye egy ilyen kérdésnél, mindenkinek 100%-on kéne állnia, aki egy pártnevet ír be, de ehhez képest marhára nem ez történik. Na most erről jutott eszembe, hogy egyszer egy ilyen kérdésnél leszavaztam az összes Jobbikost, és felszavaztam mindenki mást, de csak azért, hogy kiegyenlítettebb legyen a kép. Ez a 2 alkalom volt ilyen nekem az elmúlt 4 hónapban, mióta regisztráltam.
Utolsó voltam, kipróbáltam viccből a levente köszönést, és tessék 70%. Na a mostanimra leszek kiváncsi. Igazándiból én is azt tudom mondani, hogy a balosok és a ov-sek %-ai arányban jóval alacsonyabbak mint a Jobbikosoké. Ráérnek a %-okkal foglalkozni.:)
Ne fogalkozz ezekkel!
Régen engem is dühített, már csak nevetek rajta. A lényeg, hogy tudod, hogy jó választ írtál és egyedül ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!